با سلام
می خوام یک فیلم فلش رو در اول سایتم قرار بدم که تا وارد سایت میشه نشون داده بشه لطفا راهنمایی کنید :-[

با سلام
می خوام یک فیلم فلش رو در اول سایتم قرار بدم که تا وارد سایت میشه نشون داده بشه لطفا راهنمایی کنید :-[
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
اگر میخواید به شکل صفحه ی جدا از صفحه ی سایت و بصورت intro باشه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در غیر اینصورت بیشتر توضیح بدید.
یا علی
آقا خیلی ممنون دقیقا همینو میخوام فقط یک چیزی هست من تازه کارم و خیلی با برنامه Dreamweaver کار نکردم این کدی که گفته شده از این برنامه استخراج کنم
چطور این کارو انجام بدم شرمنده ام اگه یک سایتی میشناسید که گفته باشه بگید من تا آخرش میرم
بازم ممنون O0
سلام
یک سند جدید html در dw ایجاد کرده و در جایی ذخیره کنید سپس از منوهای بالا Insert > Media > SWF رو بزنید.
یا علی
آقا ممنون خیلی ممنون
حالا که دستت به کاری چندتا سوال دیگم دارم
من میخوام یک جمله تو سایتم قرار بدم ( ترجیحا تو ماژولها) مثلا گالری عکس وقتی کسی روش کلید کرد یک گالری عکس با پسوند swfیعنی فایل فلش اجرا بشه
بعدشم فایل فلش که به این صورت قرار میگیره رو سرعت لود سایت تاثیر میزاره
من باید فایل فلشم چه اندازه باشه که خیلی رو سرعت تاثیر نزاره میدونم که هر اندازه باشه با تاثیر میزاره منظورم اینه که شما چه حجمی رو پیشنهاد میدین
اقا بازم ممنون ممنون O0
کسی جوابمون نداد خودمون جواب خودمون بدیم
برید تو ورایش مطلب جوملا و مطلب رو بنویسید بعد انتخاب کرده گزینه لینک رو از قسمت ویرایش انتخاب بکنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)