سلام خیلی خوشحالم که دوباره انجمن راه اندازی شد اولش واقعا باور نمی کردم (یعنی واقعا دیگه واسه همیشه .... خدا نکنه حالا حالاها کار داریم)
ماژول شمارنده که من گذاشتم بر اساس ip کار میکنه چطور میشه اونو بر اساس رفرش تنظیم کرد .متشکرم

سلام خیلی خوشحالم که دوباره انجمن راه اندازی شد اولش واقعا باور نمی کردم (یعنی واقعا دیگه واسه همیشه .... خدا نکنه حالا حالاها کار داریم)
ماژول شمارنده که من گذاشتم بر اساس ip کار میکنه چطور میشه اونو بر اساس رفرش تنظیم کرد .متشکرم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
از کامپوننت آمار گیر استفاده می کنید؟
لطفا لینک دانلودش رو بزارید
سلام تا جایی که میدونم ماژوله و از خود سایت گرفتمش
سایت ما؟
لینک دانلود رو لطف میکنید؟
یه سر به سایت بزنید قسمت دانلود ماژول ها آمار بازدیدها در زمانهای مختلف
سلام
رضا جان با دستکاری در سرس این ماژول این کار عملی است . اما این کار مستلزم آشنایی و تسلط شما به PHP هست .
شما میتونید به جای این ماژول از Counter های آماده سایتهایی مثل webgozar استفاده کنید . با استفاده از این کانتر ها آمار بهتر و جامع تری به دست میارید
یا علی
سلام ببخشید می شه کمکم کنید
من دنبال یک کد ماژل شمارنده هستم می شه برام سایتش و لینک کنید
ممنون می شم
سلام.
از زمان ارسال آخرین پست قبل از شما، بیش از 4 سال گذشته.13) حتی الامکان از ارسال در تاپیکهای قدیمی که موضوع آنها بررسی شده ( به اصطلاح off topics ) بپرهیزید.
اگر منظورتون برای مامبو هست، خود مامبو ماژول آمار بازدیدکنندگان رو داره.
اگر منظورتون چیز دیگه ای هست، لطفا با توجه به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]، جستجو کنید و اگر به جواب نرسیدید، سوالتون رو در بخش مناسب مطرح کنید.
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)