-
پیغام های مربوط به فایل configuration.php
با سلام
جوملایی که من نصب کردم یک جوملای تجاری با بسته نصب سریع هست که متاسفانه پس از نصب در صفحات سایت پیغام JFolder::create: Could not create directory
وجود داره قبل از این پست در انجمن جستجو کردم و طبق مراحل راهنمایی شده پیش رفتم اما نتایج را تا جایی که در انحمن راهنمایی شده بود خدمتون عرض می کنم:
پاک کردن کش جوملا در قمست ذخیره ساز، اما در این منو هیج گزینه ای نبود
مرحله بعدی ست کردن ftp بود که ابتدا یک account ftp مخصوص جوملا در cpanel ایجاد کردم و مشخصاتشو عینأ کپی کردم اما با اینکه پرمیشن فایل configuration.ph روی 777 تنظیم بود با پیغام ارور "نمیتواند فایل configuration.php را برای نوشتن باز کند!" در قسمت مدیریت جوملا مواجه شدم که ابتدا از هر دو قسمت مدیریت جوملا و cpanel خارچ شدم و حتی کوکی ها را پاک کردم و همینطور از مرورگرهای موزیلا و کروم بجای اینترنت اکسپلورر استفاده کردم اما باز هم فایل configuration.php غیر قابل خواندن بود
برای همین به صورت دستی اقدام به ویرایش اطلاعات مربوط به تنظیمات ftp در فایل configuration.php کردم یعنی برای فعال بودن ftp عدد اون رو روی 1 قرار دادم و بقیه موارد رو براساس اطلاعات ftp account داخل cpanel تغییر دادم که پس از این کار در قسمت مدیریت جوملا و منوی سرور این اطلاعات بدرستی اعمال شد اما با فراخوانی ادرس سایت مشاهده کردم که بجای پیغام قبلی پیغامی دیگری در دو خط ایجاد شده است:
JFTP::write: Bad response
که متاسفانه در این زمینه هم اطلاعات مناسبی پیدا نکردم.
ضمنا در مورد هاس هم از سرویس مامبوسرور استفاده میکنم و این جوملا که بصورت بسته اماده نصب ارائه شده اولین سیستم و بطور کلی اولین اطلاعاتی هست که بر روی هاست ایجاد شده است همینطور مراحل نصب بدون مشکل و طبق آموزش ها و بدون دردسر انجام گرفت.
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-30-2010 04:11 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : پیغام های مربوط به فایل configuration.php
سلام.
24) پشتیبانی از الحاقات، قالبها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپیرایت، از تعهدات گسترش دهنده آن میباشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)