-
آموزش تبدیل دیتابیس مامبو 4.65 به جوملا 1.5.15 مامبولرن
با سلام
در این آموزش گام به گام قصد داریم بانک اطلاعاتی مامبو 4.65 فارسی را به بانک اطلاعاتی جوملا 1.5.15 تبدیل کنیم بدیهی است که فقط اطلاعات تبدیل می شوند و الحاقاتی مانند قالب ماژول کامپوننت تبدیل نمی شوند.
این روش را بر اساس تجربه شخصی بدست آمده و ممکن است روش ساده تری هم وجود داشته باشد. O0
ابتدا کامپوننت migrator را از این آدرس دانلود کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آخرین ورژن آن در زمان انتشار این مقاله 1.5 است
این کامپوننت را روی سایت مامبوی خود نصب نمایید.
پس از پایان نصب از منوی کامپوننت ها migrator را انتخاب نمایید.
در پنجره باز شده چنین تصویری مشاهده می شود.
[img width=640 height=252]http://img4u.net/images/4aujbgbtrywbzkizylb.jpg[/img]
درصورتی که میخواهید دیتابیس برخی از کامپوننت های که به صورت پیش فرض روی مامبو 4.65 نصب نیستند را نیز تبدیل کنید ابتدا گزینه Add 3rd Party Migrators را انتخاب کنید سپس از آدرس زیر اکستنشن مربوط را دانلود و نصب نمایید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
(البته این مورد توصیه نمی شود)
در غیر این صورت گزینه Create Migration SQL File را انتخاب نمایید.در پنجره باز شده جداولی که می بایست تبدیل شوند را انتخاب نمایید توصیه می شود که از حالت پیش فرض استفاده کنید.
[img width=632 height=480]http://img4u.net/images/q8dngsi00p2befvnbqrh.jpg[/img]
سپس گزینه Start Migration >> را انتخاب نمایید سپس پنجره زیر مشاهده می شود.
[img width=504 height=480]http://img4u.net/images/i8hjt2zwf31y5wftzrd.jpg[/img]
در این مرحله باید صبر نمایید تا پیغام زیر مشاهده شود مدت زمان انتظار بستگی به حجم اطلاعات دیتابیس دارد.
[img width=640 height=225]http://img4u.net/images/wreawkybuuycwourzom.jpg[/img]
در این پنجره گزینه Download رانتخاب نموده و دیتابیس جدید ساخته شده را دانلود نمایید.
مرحله دوم
جوملا 1.5.15 مامبولرن را با FTP بر روی هاست منتقل نمایید .
قبل از شروع نصب دیتابیس دانلود شده را به پوشه
Installation/sql/ migration
منتقل نموده و نیز نام آن را به migrate.sql تعییر دهید.(فایل migrate.sql قبلی را پاک کنید.)
سپس مراحل نصب جوملا را تا مرحله تنظيمات اصلي ادامه دهید.
در این مرحله در سمت پایین می بایست اجراي اسكريپت تبديل كننده جوملا را نتخاب نموده و تنظیمات آن را به این صورت انجام دهید.
پيشوند قديمي جدول : jos_
کدگذاري قبلي سايت : utf-8
اسكريپت تبديل كننده : باید خالی باشد.
من اسکريپت انتقال سايت قبلي را بر روي سرور آپلود نموده ام (e.g. via FTP/SCP): تیک زده شود.
سپس روی گزینه آپلود و اجرا کلید کنید
سپس صبر نمایید تا پنجره زیر مشاهده شود.
[img width=640 height=358]http://img4u.net/images/2vtesn0g0i7wpay0leww.jpg[/img]
سپس روی ادامه کلیک کنید.
نام سایت و تنظیمات مدیر سایت را انجام دهید و روی ادامه کلیک کنید.
سپس پوشه installation را از روی هاست خود پاک کنید.
سایت جوملای شما آماده است. O0
هنگام ورود به بخش مدیریت باید از کلمه عبور و پسورد سایت مامبوی خود استفاده کنید.
موفق باشید.
با تشکر در جناب آقای فیروزمندیان و دیگر مدیران صبور مامبولرن.
هرگونه استفاده تجاری از این مطلب ممنوع بوده و کپی نیز بدون ذکر نام نویسنده (محمد امینی) و مامبولرن ممنوع می باشد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-04-2010 10:26 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : آموزش تبدیل دیتابیس مامبو 4.65 به جوملا 1.5.15 مامبول
سلام
آیا شما این روش را تست کرده اید؟
من این روش رو تست کردم ولی اشکال گرفت که در زیر ارور آن را می گذارم. ولی تا آنجا که من اطلاع دارم این اسکریپتی که شما در مورد آن نوشتید دو تکه است. یکی از مامبو به بانک اطلاعاتی که اسم آن Migrator است و دیگری اسمش MigrateAssistance است که بانک اطلاعاتی رو به حالت جوملا می برد. ولی شما به دومی اصلا اشاره ای نکرده اید
حالا مشکلی که در حال انتقال می گیرد این است
(`id`,`menutype`,`name`,`link`,`type`,`published`, `parent`,`componentid`,`sublevel`,`ordering`,`chec ked_out`,`checked_out_time`,`pollid`,`browserNav`, `access`,`utaccess`,`params`,`alias`) VALUES ( '1','منوی اصلی','صفحه اصلی','index.php?option=com_frontpag e','components','1',' ;0','10','0','1' ;,'0','0000-00-00 00:00:00','0','0','0 ','3','menu_image=-1\npageclass_sfx=\npage_title=\nshow_page_title=0\ nback_button=\nnum_leading_articles=1\nnum_intro_a rticles=5\nnum_columns=1\nnum_links=20\norderby_pr i=\norderby_sec=rdate\nshow_pagination=2\nshow_pag ination_results=0\nimage=1\nshow_section=1\nsectio n_num_links=0\nshow_category=0\ncategory_num_links =0\nshow_title=1\nlink_titles=\nshow_readmore=\nsh ow_vote=\nshow_author=\nshow_create_show_date=\nsh ow_modify_show_date=\nshow_pdf_icon=0\nshow_print_ icon=0\nshow_email_icon=0\nshow_title=1\n',&# 039;----1'
;
Query:INSERT INTO jos_menu (`id`,`menutype`,`name`,`link`,`type`,`published`, `parent`,`componentid`,`sublevel`,`ordering`,`chec ked_out`,`checked_out_time`,`pollid`,`browserNav`, `access`,`utaccess`,`params`,`alias`) VALUES ( '1','Ù�Ù�Ù�Û� اصÙ�Û�','صÙ�ØÙ� اصÙ�Û�','index.php?option=co m_frontpage','components','1&# 039;,'0','10','0',&# 039;1','0','0000-00-00 00:00:00','0','0','0 ','3','menu_image=-1\npageclass_sfx=\npage_title=\nshow_page_title=0\ nback_button=\nnum_leading_articles=1\nnum_intro_a rticles=5\nnum_columns=1\nnum_links=20\norderby_pr i=\norderby_sec=rdate\nshow_pagination=2\nshow_pag ination_results=0\nimage=1\nshow_section=1\nsectio n_num_links=0\nshow_category=0\ncategory_num_links =0\nshow_title=1\nlink_titles=\nshow_readmore=\nsh ow_vote=\nshow_author=\nshow_create_show_date=\nsh ow_modify_show_date=\nshow_pdf_icon=0\nshow_print_ icon=0\nshow_email_icon=0\nshow_title=1\n',&# 039;----1'
;
MySQL: Duplicate entry '1' for key 1
-
-
با سلام
[quote author=titanpass link=topic=25632.msg132106#msg132106 date=1270764016]
آیا شما این روش را تست کرده اید؟
[/quote]
بله این روش تست شده و نتیجه هم داده.
[quote author=titanpass link=topic=25632.msg132106#msg132106 date=1270764016]
سلام
ولی تا آنجا که من اطلاع دارم این اسکریپتی که شما در مورد آن نوشتید دو تکه است. یکی از مامبو به بانک اطلاعاتی که اسم آن Migrator است و دیگری اسمش MigrateAssistance است که بانک اطلاعاتی رو به حالت جوملا می برد. ولی شما به دومی اصلا اشاره ای نکرده اید
[/quote]
کامپوننت MigrateAssistance بر روی سایت جوملا باید نصب بشه و سپس دیتابیس را بهش بدین و تبدیل کنه البته من با اون نتونستم جواب بگیرم و اصلا روش کار با روش توضیح داده شده در بالا تفاوت اساسی می کنه.و دقت کنید که باید از یکی از این دو روش استفاده کنید.
من از روش بالا 100 درصد جواب گرفتم و اطلاعاتم را تبدیل کردم.
پیشنهاد می کنم دوباره روی لوکال با دقت تست کنید.
یا علی
-
-
برادر عزیز خیلی ممنون
ولی من حدود 6 ماهی هست که دنبال جوابم و این راه رو بارها امتحان کرده ام. دیروز هم بعد از اینکه خوندم یبار دیگه امتحان کردم.
به نظرم اگر شما صد در صد جواب گرفته اید مشکل احتمالا تو نصب کامپوننتی هست که من نصب کرده ام
می شود بگویی که شما چه کامپونتهایی روی سایتتان نصب است. من از گالری و دانلود و ...
-
-
با سلام
من جداول دیگر را تبدیل نکردم فقط کامپوننت های پیش فرض مامبو 4.65 فارسی را تبدیل کردم.
چون تبدیل دیگر کامپوننت ها را نمیخواستم.
اگه باز هم موفق نشدید میتونید دیتابیس خودتون را به صورت خصوصی بفرستین تا یک امتحان روش انجام بدم.
یا علی
-
-
ممنون که این لطف رو در حقم می کنی اینمم لینک فایل
پسورد رو به صورت خصوصی ارسال می کنم
-
-
با سلام
دوست عزیز
دیتابیس جوملای شما در پیغام خصوصی ارسال شد.
علت اینکه شما در تبدیلش مشکل داشتین این بود که شما قبلا منوی اصلی مامبو ( منوی پیش فرض mainmenu ) را حذف کرده بودید و برای تبدیل لازم بود و من مجبور شدم منوهاتون را کلا پاک کنم چون وقت نداشتم تصحیحش کنم و احتمالا منوی جدید میسازین. ;D
یوزر و پسوردی را که فرستادید احتیاج نبود و حتما عوض کنید .
در ضمن یوزر و پسورد ادمین را نداشتم مجبور شدم عوضش کنم O0
یوزر و پس جدید را هم فرستادم.
یا علی
-
-
آقا خدا پدر مادرت رو بیامرزه که اینکار رو انجام دادی - تشکر
فقط چند تا نکته هست
1- من پسورد ادمین رو فرستاده بودم براتون بصورت خصوصی که اون پسورد ادمین بود
2- وقتی داشتم این دیتابیسی که شما فرستاده بودی رو به قولی تو نصب جوملا استفاده می کردم یک ارور داد
{ -----متن اشکال : در خط متوقف شده 1432.
در اينجا، تعداد صف بيش از 300 خط است. نياز به ميزان بيشتري جا براي قرار گيري دارد
متوقف شده در خطا-------------}
3- محتوی پست های مطالب به نظر آمده
4- ولی یوزرها نیامده. آیا می شود جداگانه آنها را اضافه کرد
5- نام بخش ها نبود و مجموعه ها پراکنده شده بود که آنها را درست کردم
6- داستان mainmenu که گفته اید چیست ؟ آیا می توانم خودم درست کنم و بعد از ابتدا بصورت کامل ارتقا بدهم؟
7- پسوردی هم که شما فرستادید من جایی استفاده نکردم. احتمال دارد بانک اطلاعاتی کامل لود نشده باشد؟
باز هم تشکر - خیلی خیلی کمک کردید
-
-
با سلام
[quote author=titanpass link=topic=25632.msg132320#msg132320 date=1270929187]
2- وقتی داشتم این دیتابیسی که شما فرستاده بودی رو به قولی تو نصب جوملا استفاده می کردم یک ارور داد
{ -----متن اشکال : در خط متوقف شده 1432.
در اينجا، تعداد صف بيش از 300 خط است. نياز به ميزان بيشتري جا براي قرار گيري دارد
متوقف شده در خطا-------------}
3- محتوی پست های مطالب به نظر آمده
4- ولی یوزرها نیامده. آیا می شود جداگانه آنها را اضافه کرد
5- نام بخش ها نبود و مجموعه ها پراکنده شده بود که آنها را درست کردم
[/quote]
فایلی که فرستادم دیتا بیس نهایی بود و نباید نصب میکردین باید با phpmyadmin ایمپورت میکردین.
7- پسوردی هم که شما فرستادید من جایی استفاده نکردم.
[/quote]
من یوزر و پس فرستاده شده را امتحان کردم جواب نداد دیدم و مجبور شدم یوزر و پسورد را عوض کنم تا بتونم نتیجه را ببینم.
در ضمن اگه یوزر و پسورد قبلیتون کار کرد حتما یوزر و پسی را که ساخته بودم حذف کنید.
6- داستان mainmenu که گفته اید چیست ؟ آیا می توانم خودم درست کنم و بعد از ابتدا بصورت کامل ارتقا بدهم؟
[/quote]
بله میشه تصیحش کرد.باید منو پیش فرض مامبو را دوباره بسازید. ولی اگه ساختار منو هاتون قراره تو جوملا تغییر کنه نیازی نیست خودتون را تو دردسر بندازین.
یا علی
-
-
تو Phpmyadmin نمیزاره که فایل بیش از 2 مگابایت ایمپورت بشه بخاطر همین من از bigdump استفاده می کنم.
bigdump هم همین اشکال بالایی رو گرفت
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)