با سلام
کسی از دوستان یه ماژول Login که بشه اسم جدول و فیلدها رو واسه ورود خودم تنظیم کنم سراغ داره؟

با سلام
کسی از دوستان یه ماژول Login که بشه اسم جدول و فیلدها رو واسه ورود خودم تنظیم کنم سراغ داره؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
منظورتون اینه که میخواید فیلدهای Login رو تغییر بدید یا فیلدهای Register (ثبت نام)؟
یا علی
کلا جدول و فیلدها رو خودم انتخاب کنم
فایلهای پوشه mod_login رو چندین بار گشتم ولی متوجه نشدم از کجا با بانک ارتباط برقرار می کنه
سلام
اگر میخواید مستقیما کدهای هسته رو ویرایش کنید، نیاز به دانش کافی از php و api جوملا دارید. در این زمینه آدرسهای api.joomla.org و docs.joomla.org مفید خواهند بود.
اما من به شما توصیه میکنم از الحاقاتی که بدین منظور هستند استفاده کنید از جمله Community Builder (به اختصار CB) که قویترین افزونه در این زمینه هست.
یا علی
سلام
این Community Builder چی هست؟ و از کجا میشه پیداش کرد؟
سلام.
شما همین سوال رو قبلا در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مطرح کرده بودید!
[quote author=GreenCityIT link=topic=30171.msg150201#msg150201 date=1288364017]
این Community Builder چی هست؟ و از کجا میشه پیداش کرد؟
[/quote]
کافی بود همین اسم رو جستجو کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
ولی آقا سعید
این ماژول Login از اون یکی خفن تره !! این طور نیست؟
چطوری و از کجا میشه کنترل روی جدول login داشته باشم؟
سلام.
پس در اینصورت با توجه به اینکه سؤالتون همون سؤال قبلی هست، این تاپیک قفل میشه.
لطفا سوالتون رو در همون تاپیک قبلی دنبال کنید و مطابق قوانین از مطرح کردن یک سؤال در چند تاپیک خودداری کنید.
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)