سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: پیغام خطا و بزرگ شدن صفحه سایت در یک سیستم دیگر

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پیغام خطا و بزرگ شدن صفحه سایت در یک سیستم دیگر

سلام دوباره به تمام دوستان خوبم که همیشه لطفش شامل حال من بوده و با صبوری به سوالات من پاسخ دادن .

دوتا سوال داشتم .

1- من سایت رو با یک LCD 15 اینچ و با مرورگر فایرفاکس کار کردم و ساختم اما در یک سیستم دیگر برای تست رفتم که مانیتور 15 لبخندی فلت F700p بود سایت رو با فایر فاکس باز کردم و دیدم که سایت بزرگ نمایش داده می شود اما اسکرول (پایین سایت ) زیاد نشده بود فقط مثلا اسلاید شو این جور ماژولام نصفه شده بود . درضمن کیفیت تصویر LCD روی 1280 و 1024 هست اما مانیتور روی 1024 در 800 است . البته من کیفیت تصویر مانیتور رو به 1280 در 1024 تغییر دادم اما بازم همون آش و همون کاسه .

فکر می کنید چیکار باید بکنم ؟ چه تغییری در CSS اعمال کنم ؟
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

تصویر در اندازه بزرگتر :
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

2- در اینترنت اکسپلورر همون سیستم و یک لپ تاپ که داشتم تست می کردم دیدم اولش از یک قسمتی از تمپلت از یک خطیش ایراد گرفته که دلیلشو نمی دونم . در ضمن در اینترنت اکسپلورر اسکرول (پایین سایت ) زیاد شده . چیکار کنم ؟

تصویر در اندازه بزرگتر :
    این هم کد پیغام خطا که برای من نمایش داده شده :
    کد:
    Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4 st1\:*{behavior:url(#ieooui) } /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:Arial; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}
    Webpageerror details

UserAgent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0)
    Timestamp:Fri, 29 Oct 201013:49:50 UTC

Line:16
    Char:52
    Code:0
    URI:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

Line:153
    Char:107
    URI:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

Message:HTML Parsing Error: Unable to modify the parent container element before thechild element is closed (KB927917)
    Line:0
    Char:0
    پیشاپیش سپاسگزارم

** هایپرلینک ها اصلاح شد.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 137 بار در 90 ارسال

پاسخ : پیغام خطا و بزرگ شدن صفحه سایت در یک سیستم دیگر

سلام.

مشکلات شما مربوط به قالب و اکستنشن های شماست که تجاری هستند:

24) پشتیبانی از الحاقات، قالب‌ها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپی‌رایت، از تعهدات گسترش دهنده آن می‌باشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.
    یا علی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

ممنون از یادآوریتون اما بنظر من آدم اگر در توانش باشه باید کمک کنه حتی اگر . . .

همه کس همه چیز دانند و هنوز همه کس از مادر متولد نشده است .

اما ممنونم از شما لطف کردی .

تشکر شده 137 بار در 90 ارسال

[quote author=computer_prospect link=topic=30194.msg150208#msg150208 date=1288368370]
    اما بنظر من آدم اگر در توانش باشه باید کمک کنه حتی اگر . . .
    [/quote]

باید ها و نباید ها رو قوانین تعیین می کنه.

شما در انجمنی عضو شدید که قوانینی داره. در قبال خدماتی که در انجمن مامبولرن ارائه میشه ، تنها رعایت قوانین انتظار زیادی نیست.

این قانون هم برای نهادینه کردن فرهنگ اوپن سورس و احترام به حقوق تولیدکنندگان وضع شده و رعایت اون الزامی هست.

بنابراین در این مورد متأسفانه کمکی نمی تونیم بکنیم.

درصورتی که قالب رو بصورت قانونی تهیه کرده باشید، می تونید از پشتیبانی تولیدکننده استفاده کنید.

یا علی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)