سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: پیغام خطا و بزرگ شدن صفحه سایت در یک سیستم دیگر

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پیغام خطا و بزرگ شدن صفحه سایت در یک سیستم دیگر

سلام دوباره به تمام دوستان خوبم که همیشه لطفش شامل حال من بوده و با صبوری به سوالات من پاسخ دادن .

دوتا سوال داشتم .

1- من سایت رو با یک LCD 15 اینچ و با مرورگر فایرفاکس کار کردم و ساختم اما در یک سیستم دیگر برای تست رفتم که مانیتور 15 لبخندی فلت F700p بود سایت رو با فایر فاکس باز کردم و دیدم که سایت بزرگ نمایش داده می شود اما اسکرول (پایین سایت ) زیاد نشده بود فقط مثلا اسلاید شو این جور ماژولام نصفه شده بود . درضمن کیفیت تصویر LCD روی 1280 و 1024 هست اما مانیتور روی 1024 در 800 است . البته من کیفیت تصویر مانیتور رو به 1280 در 1024 تغییر دادم اما بازم همون آش و همون کاسه .

فکر می کنید چیکار باید بکنم ؟ چه تغییری در CSS اعمال کنم ؟
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

تصویر در اندازه بزرگتر :
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

2- در اینترنت اکسپلورر همون سیستم و یک لپ تاپ که داشتم تست می کردم دیدم اولش از یک قسمتی از تمپلت از یک خطیش ایراد گرفته که دلیلشو نمی دونم . در ضمن در اینترنت اکسپلورر اسکرول (پایین سایت ) زیاد شده . چیکار کنم ؟

تصویر در اندازه بزرگتر :
    این هم کد پیغام خطا که برای من نمایش داده شده :
    کد:
    Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4 st1\:*{behavior:url(#ieooui) } /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:Arial; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}
    Webpageerror details

UserAgent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0)
    Timestamp:Fri, 29 Oct 201013:49:50 UTC

Line:16
    Char:52
    Code:0
    URI:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

Line:153
    Char:107
    URI:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

Message:HTML Parsing Error: Unable to modify the parent container element before thechild element is closed (KB927917)
    Line:0
    Char:0
    پیشاپیش سپاسگزارم

** هایپرلینک ها اصلاح شد.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)