-
پیغام خطا و بزرگ شدن صفحه سایت در یک سیستم دیگر
سلام دوباره به تمام دوستان خوبم که همیشه لطفش شامل حال من بوده و با صبوری به سوالات من پاسخ دادن .
دوتا سوال داشتم .
1- من سایت رو با یک LCD 15 اینچ و با مرورگر فایرفاکس کار کردم و ساختم اما در یک سیستم دیگر برای تست رفتم که مانیتور 15 لبخندی فلت F700p بود سایت رو با فایر فاکس باز کردم و دیدم که سایت بزرگ نمایش داده می شود اما اسکرول (پایین سایت ) زیاد نشده بود فقط مثلا اسلاید شو این جور ماژولام نصفه شده بود . درضمن کیفیت تصویر LCD روی 1280 و 1024 هست اما مانیتور روی 1024 در 800 است . البته من کیفیت تصویر مانیتور رو به 1280 در 1024 تغییر دادم اما بازم همون آش و همون کاسه .
فکر می کنید چیکار باید بکنم ؟ چه تغییری در CSS اعمال کنم ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تصویر در اندازه بزرگتر :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
2- در اینترنت اکسپلورر همون سیستم و یک لپ تاپ که داشتم تست می کردم دیدم اولش از یک قسمتی از تمپلت از یک خطیش ایراد گرفته که دلیلشو نمی دونم . در ضمن در اینترنت اکسپلورر اسکرول (پایین سایت ) زیاد شده . چیکار کنم ؟
تصویر در اندازه بزرگتر :
این هم کد پیغام خطا که برای من نمایش داده شده :
کد:
Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4 st1\:*{behavior:url(#ieooui) } /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:Arial; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}
Webpageerror details
UserAgent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0)
Timestamp:Fri, 29 Oct 201013:49:50 UTC
Line:16
Char:52
Code:0
URI:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Line:153
Char:107
URI:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Message:HTML Parsing Error: Unable to modify the parent container element before thechild element is closed (KB927917)
Line:0
Char:0
پیشاپیش سپاسگزارم
** هایپرلینک ها اصلاح شد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-29-2010 02:17 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)