سلام
من كامپوننت تبليغات رو حذف كردم دوباره دستي آپلود كردم اما تبليغات ديگه نمي آد.من چه كار كنم تا دوباره كامپوننت تبليغات داشته باشم .مامبو من 4.6.5 هست.در ضمن در تمام فروم ها هم گشتم چيزي پيدا نكردم. ممنون مي شم راهنماييم كنيد.
با تشكر

سلام
من كامپوننت تبليغات رو حذف كردم دوباره دستي آپلود كردم اما تبليغات ديگه نمي آد.من چه كار كنم تا دوباره كامپوننت تبليغات داشته باشم .مامبو من 4.6.5 هست.در ضمن در تمام فروم ها هم گشتم چيزي پيدا نكردم. ممنون مي شم راهنماييم كنيد.
با تشكر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
اول پشتیبان گیری کنید
سپس باید اخرین نسخه مامبو را روی فایلهای حال حاضر جایگزین کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
يعني همومن ورژن 4.6.5 را جايگزين مامبو قبلي كنم. با تشكر از جوابتون.
بله
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام مجدد
من كل تنظيمات و پرميشن ها را به 777 تغيير دادم آخرين ورژن مامبو 4.6.5 فارسي را آپلود كردم بك آپ هم گرفتم .مامبو را اگستراكت كردم اما كامپوننت تبليغات دوباره نصب نشد.راهنمايي بفرماييد ممنون مي شم.
با تشكر
سلام.
هنگام حذف کامپوننت تبلیغات، اطلاعات مربوط به این کامپوننت در دیتابیس حذف میشن و برای رفع مشکل، تنها بازگردانی فایل ها کافی نیست.
این کامپوننت رو دریافت و نصب کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
با تشكر از شما
من اين كامپوننت رو نصب كردم اما يه مشكل داره اونم اينه كه وقتي روي روي manage banners و manage clients مي رم هر دو مورد رو يكي نشون مي ده يعني همش ميشه مديريت تبليغات مي شه.نمي دونم چكار كنم.
سلام.
کامپوننت قبلی رو حذف و این مورد رو تست کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
سلام
آقا دستت درد نكنه ولي اين كارو كردم اين مشكل همچنان هست يعني اين كه سفارش دهنده رو نمي آره. روي manage banners و manage clients مي رم هر دو مورد رو يكي نشون مي ده يعني همش ميشه مديريت تبليغات مي شه.در ضمن نمي دونم كار درستي انجام دادم يا نه رفتم داخل phpmyadmin فايل هاي mos بنر رو حذف كردم باز هم نشد .ديگه نمي دونم چكار كنم.از راهنمايي هاتون ممنونم.
[hr]
سلام
اين مشكل ما اصلا راه حلي داره يا نه .نمي دونم چه كار كنم.اگه دوستان راه حلي بلدن بكن تا مشكل ما حل بشه.
** دو پست یکی شد.
سلام.
لطفا دسترسی مدیریت مامبو و کنترل پنل رو بصورت خصوصی برای من ارسال کنید تا بررسی کنم.
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)