-
ایجاد ادامه مطلب در مطالب
سلام
من می خوام برای مطالبی که خیلی طولانی هستند یه لینک ادامه مطلب ایجاد کنم با توجه به راهنمای جوملا که باید برای این کار دکمه ادامه مطلب رو بزنم و اینکه یه خط قرمز رنگ ایجاد میشه و مابقی مطالب رو بعدش بنویسم رو میدونم .
ولی من بعد از اینکه این مراحل رو طی میکنم و تو سایت امتحان میکنم جواب نمی ده و اصلا دکمه ادامه مطلب رو نمی یاره.
یه جا خوندم که برای مطالبی که در صفحه اصلی هستند می توان از این امکان ادامه مطلب استفاده کرد و باید برای مابقی مطالب از صفحه بندی استفاده کنیم درسته ؟ من امتحان کردم روی مطالبی که روی صفحه اصلی بودن ادامه مطلب نتیجه داد.
حال از تون می خوام که راهنمایی کند مرا که چه جوری نتیجه بگیرم برام خیلی این مسئله مهم یه کاری را حتما باید با این خصوصیات انجام بدم لطفا راهنمایی کند.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-31-2010 06:46 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : ایجاد ادامه مطلب در مطالب
سلام
منظورتون رو واضح نگفتید.
آیا دکمه ی ادامه مطلب در صفحه اصلی ایجاد میشه؟
کجا نمیتونید از ادامه مطلب استفاده کنید؟
یا علی
-
-
سلام
تصور میکنم منظور شما بدین صورت هست :
هنگامی که مطلب خاصی رو مشاهده میکنید تمایل دارید اون رو صفحه بندی کنید چرا که مطلب طولانیست.
اگر منظور شما رو درست متوجه شده باشم راه حل :
برای اینکار همینطور که خود شما هم اشاره کردید از صفحه بندی استفاده کنید. برای اینکار در هر قسمت که نیاز دارید ادامه مطالب به صفحه جدیدی منتقل بشه روی دکمه صفحه بندی که در زیر ادیتور موجود هست کلیک کنید. بعد از کلیک پنجره کوچکی باز میشه که میتونید عنوان صفحه را بنویسید ( یا شماره صفحه )
یا علی
-
-
نه این جوری که گفتید نیست من یه مطلب طولانی دارم می خوام با ادامه مطلب اونو بشکنم ولی با استفاده از دکمه ادامه مطلب در مدیریت مطالب اصلا تو سایت این دکمه ادامه مطلب ایجاد نمیسه و مطالب به طور کامل پشت سرهم اومده همین
-
-
سلام
ادرس سایت رو ذکر کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)