-
باید راهنمایی کرد یا نه؟
سلام ، وقت بخیر.
اگه از شما سوال کنن که : با انجام اقدام A در پنل مدیریت ، فاجعه B واسه سایت اتفاق افتاده ، راه حل چیه؟
و شما هم با یه کم دستکاری توی دیتابیس یه راه حل واسه مشکل پیدا کنین ، اما 100 درصد مطمئن باشین که فاجعه B تحت هیچ شرایطی از طریق پنل مدیریت اتفاق نمیوفته ، آیا بدون توجه به هدف کاربر ، راهنماییش می کنین یا نه؟
ممنون.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-05-2010 09:01 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : باید راهنمایی کرد یا نه؟
سلام
منظورتون رو میشه واضح تر بگید؟
-
-
بله ، حتما ، البته اینو اضافه کنم اصلا ربطی به این انجمن و کاربران خوبش نداره ، سوء تعبیر نشه!
منظورم اینه اگه متوجه بشید که سوال کننده صادقانه سوالشو مطرح نکرده و از طرفی با راه حلی که شما پیدا کردین می شه اقداماتی برای نفوذ به دیتابیس و اعمال تغییر ، انجام داد ، آیا راهنمایی می کنید یا نه ؟
هر چند شاید از طرق دیگه که (توی اینترنت زیاده) به هدفش برسه !!!
-
-
دوست عزیز
اگر ربطی به انجمن ندارد چرا تاپیک جدیدی باز می کنید و وقت دوستان مدیریت را می گیرید
-
-
[quote author=محمد نورمحمدي link=topic=30311.msg150660#msg150660 date=1288952101]
دوست عزیز
اگر ربطی به انجمن ندارد چرا تاپیک جدیدی باز می کنید و وقت دوستان مدیریت را می گیرید
[/quote]
جناب نورمحمدی عذر می خوام از اینکه وققتون رو گرفتم .
من توی قسمت متفرقه تاپیک زدم و ماهیت سوالم هم بر می گرده به جواب دادن توی انجمن ها و از اینکه گفتم مربوط به این انجمن نیست یعنی شخصا چنین کاربری رو تو انجمن مامبولرن ندیدم ، همین!
حالا هم بخاطر احترام به شما و سایر دوستان سوالمو پس می گیرم...
-
-
سلام
از اخلاق حرفه ای و در چهار چوب آموزشی خارج است تا به سوالی اشتباه پاسخ داده شود.
اما وقتی کاربر اسرار بر اشتباه خود داشته باشد و ... نمیشه کاری کرد ! وقتی یک نفر در رابطه با در سوال میکنه در حالی که منظورش در انباری هست و قصد ندارد اعتراف کند که من با در انباری کار دارم ! خوب مشخصه شما راه حلی در رابطه با در ارائه میکنید ! نه در انبار ! چون بعد از اون اگر کسی این سوال را بخواند براش چیز دیگه ای تداعی میشه !
از طرفی ممکن است دانش کم پاسخ دهنده یا عدم توجه کافی به سوال یا مشغله باعث بشه سوال به درستی و با پاسخ کاملاً بدون مشکل بیان نشود که این هم اجتناب ناپذیر هست.
البته در انجمن مامبولرن خدا را شکر انقدر افراد (کاربر و مدیر) با دانش هستن (به جز من البته) که اگر در یک تاپیک پاسخ سوالی نادرست باشد در اولین فرصت اصلاح میکنند تا مشکلات بعدی پیش نیاید. مگر اینکه این اتفاق و مشکل ناشناخته باشد.
به هر شکل ما مسئول رفتارهای خویش هستیم و نمیتونیم در شرایطی که نیستیم نظر مشخصی بدهیم.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
سلام جناب مهدی.
بسیار ممنون از پاسخی که دادید.
پاینده باشید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)