-
آموزش نصب فروم در جوملا!
سلام دوستان خسته نباشید!
من یه کاربر تازه واردم در حال حاضر جوملا رو نصب کردم و حالا قصد دارم یک فروم هم واسه سایتم نصب کنم.
هر چقدر در جستوگر سایت عبارت های مختلف مربوط به نصب فروم رو زدم به نتیجه ای نرسیدم.
نتایج من از جستجو این بود که فروم ساز کنیا از بقیه بهتره و نسخه فارسیش رو دانلود کردم.
ولی در حال حاضر نمی دونم چطوری باید نصبش کنم.
خواهش میکنم بصورت واضح مراحل رو توضیح بدید.
فکر کنم فروم هم یک کامینوت محسوب میشه پس حتما با نصب کامیونت های دیگه یکیه و مراحل اضافی نداره؟
لطفا کمک کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-06-2010 09:15 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : آموزش نصب فروم در جوملا!
سلام
برای اموزشهای کامل و تکمیلی میتونید از کتاب جوملا نوشته شده توسط نوید زراعتی عزیز را مطالعه کنید ( در امضای ایشون هست ادرس دانلود )
نصب افزونه ها ( کامپوننت ها ، پلاگین ها ، ماژول ها ) : مدیریت > افزونه ها > نصب و حذف
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
ممنون از پاسختون.
شما هی میگید کتاب من این کتاب رو کامل خوندم ولی اصلا در مورد انجمن و تالار گفتگو برای جوملا چیزی توش نیست فقط یه سری توضیح درباره قسمت های مختلف که اینا رو تو خود مدیریت هم نوشته.
لطفا یه خورده کامل تر توضیح بدید ما که حرفه ای نیستیم :-\
-
-
دوست عزیز
کتاب به شما اصول رو اموزش میده و شما خودتون بنا به علاقه و پشتکار خودتون میتونید پیگیری کنید و بیشتر یاد بگیرید و کارهای زیادی هم برای یاد گیری میتونید انجام بدین از جمله خوادن مقالات که در انجمن و ویکی مامبولرن هست و جستجو در انجمن و ....
شما برای ساخت انجمن در جوملا از کامپوننت های فروم ساز میتونید استفاده کنید که به یکی از بهترین ها خودتون اشاره کردید کیوننا هست
وقتی نصب کردید از طریق مدیریت > کامپوننت ها > کیوننا ... میتونید اون رو مدیریت کنید
ولی در کل پیشنهاد میشه برای ساختن انجمن از چنین افزونه هایی استفاده نکنید ( اگر انجمن شما پر بازدید و پر مطلب و با کاربرهای زیاد خواهد بود ) بهتر هست که از انجمن ساز های حرفهای مثل SMF استفاده کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
ممنون از راهنمایی خوبتون.
ایکاش یه نمونه از هردو این انجمن ها قرار میدادین ببینم کدومش بیشتر به دردم میخوره یه نمونه اگه میشه بزارید تا خصوصیاتشون رو ببینم.
سایت ما یه سایت فوتبالیه واسه هواداران یه تیم به نظر شما کدوم انجمن ساز واسه فروم همچین سایتی خوبه؟
چرا میگید واسه انجممن پر بازدید از انجمن ساز کنیا استفاده نکنم؟ اتفاقا هسته ساست ما بر اساس انجمنشه ممنون که راهنمایی کردید اگه میشه دلیشم بگید و اگه زحمتی نیست چندتا سایت نمونه هم از این دو انجمن ساز بدید.
خیلی خیلی ممنون
-
-
برای نمونه Kunena این سایت رو ببینید
kunena.org/playground
برای نمونه SMF هم همین انجمن مامبولرن که دارین میبینید
توصیه میشه نه
مسئله امنیتی : زمانی اگر سایت شما با مشکل مواجه بشه یا هک بشه بلافاصله انجمن شما هم نابود میشه
ولی در غیر این صورت شما مشکلی نخواهید داشت
امکانات : طبیعتاً امکانات کمتری در کامپوننت هست تا انجمن ساز
و چند مورد دیگه ....
اگر تکیه کار شما بر انجمن هست پیشنهاد میکنم از SMF انجمن ساز استفاده کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
[quote author=Mr.MersaD link=topic=30322.msg150725#msg150725 date=1289056402]
برای نمونه Kunena این سایت رو ببینید
kunena.org/playground
برای نمونه SMF هم همین انجمن مامبولرن که دارین میبینید
توصیه میشه نه
مسئله امنیتی : زمانی اگر سایت شما با مشکل مواجه بشه یا هک بشه بلافاصله انجمن شما هم نابود میشه
ولی در غیر این صورت شما مشکلی نخواهید داشت
امکانات : طبیعتاً امکانات کمتری در کامپوننت هست تا انجمن ساز
و چند مورد دیگه ....
اگر تکیه کار شما بر انجمن هست پیشنهاد میکنم از SMF انجمن ساز استفاده کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
[/quote]
ممنون دوست عزیز.
من میخوام انجمن سایت و خود سایت یکی باشن یعنی وقتی یه نفر تو سایت عضو شد تو انجمنم عضو باشه نه اینکه این دو نیاز به عضویت جداگانه داشته باشن.
این آدرسی رو هم که واسه کنیا دادین نیگا کردم ظاهرا که امکانات چندانی نداره...
ببخشید میشه بپرسم اگه من بخوام یه انجمن مثلا مثل انجمن فوتیران داشته باشم باید از کدوم انجمن ساز استفاده کنم؟ آخه این دو انجمن ظاهرا واسه یه سایت فوتبالی مناسب نیستن.
من انجمن هایی که تو اکثر سایت های ایرانی دیدم به شکل انجمن های SMF و یا کنیا نبودن مثل اینکه فقط جوملا از این نوع انجمن ها استفاده می کنه.
خوشحال میشم یه مقدار بیشتر راهنمایی کنید. گزینه تشکر نه تو این انجمن هست نه تو نمونه ای که دادین آیا میشه مدهای مختلف رو به این انجمن ها اظافه کرد مثلا مد حالت شخصی؟
ببخشید اینقدر سوال میپرسم قصد دارم تو جوملا حرفه ای بشم البته با کمک دوستان عزیز این انجمن با راهنمایی های خوبشون.
منتظر راهنماییتون هستم...
-
-
ادرس اون انجمن که مد نظرتون هست رو بگذارید
تمامی امکانات در SMF قابل اجراست و اگر نباشه اضافه کردن مد مشکل حل میشه
برای شما توضیح دادم این که یوزر یه جا عضو بشه هم در سایت باشه هم در انجمن از نظر امنیتی کار با ریسکی هست !
تشکر در انجمن مامبولرن فعال نیست
جوملا از SMF استفاده نمیکنه
جوملا یک سیستم مدیریت محتوا هست مثال : persianit.ir
SMF یک انجن ساز حرفه ای مثال : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
خیلی ممنون.
من به گفته شما و برای امنیت بیشتر SMF .1.11 رو نصب کردم.
میخواستم SMF 2 رو نصب کنم که دیدم گفتن این نسخه بتا هست ظاهرا و مشکلاتی ممکنه داشته باشه.
اما حالا هر سایتی میرم میبینم واسه نسخه 2 قالب و چیز گذاشتن اگه خوب نیست پس چرا اکثرا ازش استفاده می کنن.
بنظر شما انجمن فعلی رو پاک کنم و نسخه 2 رو نصب کنم؟
ممنون میشم اگه پاسخگو باشین.
پیشاپیش تشکر
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)