-
بسته های SMF رو از کجا تهیه کنم؟
سلام دوستان خسته نباشید!
من به تازگی نسخه 1.11 SMF رو دانلود و نصب کردم.
حالا میخوام بسته های جدید بهش اضافه کنم برای این منظور به سایت smflearn رفتم که همه بسته هاش از یه سایتی بود که انگار ایران رو تحریم کرده واسه همین جستجو کردم و گفتن به ایران روبو کاپ برو و لینک فایل رو بده دانلود میکنه حالا من به این سایتم رفتم ولی لینک رو که میدم یا میگه نشانی وارد شده صحیح نمیباشد یا اگر میره تو صفحه دانلود ارور 404 یافت نشد رو میده.
حالا از شما خواهش میکنم اگه سایتی رو میشناسید که بشه ازش بسته ها و قالب های جدید SMF رو دانلود کرد ممنونتون میشم.
برای مثال لینک دانلود بسته گذاشتن آواتار هنگام عضویت رو واستون میزارم امتحان کنید در هر دو صورت دانلود نمیشه.
کد:
http://https//sourceforge.net/project/downloading.php?group_id=214335&filename=avatarselect.zip
خواهش می کنم کمک کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-06-2010 10:00 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : بسته های SMF رو از کجا تهیه کنم؟
پشتیبانی اس ام اف :
simplemachines.org
-
-
این سایتی که دادین نسخه فارسی بسته ها و قالب هارو داره؟
از مدیران سایت SMFleran خواهش میکنم هرچه زودتر یه فکری بکنید مگه از فایل هایی که گذاشتین تو اون سایته نسخه دیگه ای نیست؟
اصلا چرا تو هاست خودتون آپ نکردید رفتید تو یه سایت خاری که حالا بزنه همه رو داغون کنه؟
-
-
[quote author=goldten link=topic=30338.msg150789#msg150789 date=1289129030]
این سایتی که دادین نسخه فارسی بسته ها و قالب هارو داره؟
از مدیران سایت SMFleran خواهش میکنم هرچه زودتر یه فکری بکنید مگه از فایل هایی که گذاشتین تو اون سایته نسخه دیگه ای نیست؟
اصلا چرا تو هاست خودتون آپ نکردید رفتید تو یه سایت خاری که حالا بزنه همه رو داغون کنه؟ 
[/quote]
این سایت نسخه ی فارسی بسته ها رو نداره
ولی می توانید با دانلود کردن بسته ها از این سایت و فارسی سازی آن بسته یا قالب فارسی داشته باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)