-
ایجاد صفحه ی جدید
سلام دوستان
من تازه دارم با جوملا کار می کنم. با مدیریت محتوا های دیگه کار کردم ولی جوملا برام جدیده و خوب به ساختارش وارد نیستم.
دوستان من می خواهم به جز صفحه ی اصلی یک صفحه ی دیگه داشته باشم که توی آن آهنگ برای دانلود قرار بدم ولی هر کاری کردم نتوانستم.
میشه یک راهنمایی بکنید؟
در ضمن دوستان از این بخش و مجموعه هم سر در نمی یارم یه توضیح می دین؟
ممنون از همه O0
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-06-2010 10:50 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : ایجاد صفحه ی جدید
سلام
2 راه حل دارید :
1- از کامپوننت های دانلود استفاده کنید مانند docman - remository و ... که آهنگ ها را برای دانلود در آن قرار بدید
2- یا مثل خیلی از سایت های دیگه مجموعه خاصی ایجاد کنید و لینک آهنگ ها به همراه توضیح و یا تصویر آنها را در قالب content در سایت قرار بدید
پیشنهاد میکنم برای آشنایی بیشتر [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را خریداری کنید
یا علی
-
-
[quote author=فیروزمندان link=topic=30339.msg150769#msg150769 date=1289108168]
سلام
2 راه حل دارید :
1- از کامپوننت های دانلود استفاده کنید مانند docman - remository و ... که آهنگ ها را برای دانلود در آن قرار بدید
2- یا مثل خیلی از سایت های دیگه مجموعه خاصی ایجاد کنید و لینک آهنگ ها به همراه توضیح و یا تصویر آنها را در قالب content در سایت قرار بدید
پیشنهاد میکنم برای آشنایی بیشتر [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را خریداری کنید
یا علی
[/quote]
نه ببینید من منظورم دانلود نیست من منظورم ایجاد صفحات هست.
مثلا یک سایت صفحه ی اصلی-پروژه ها-ارتباط با ما و ... داره.
الان من فقط صفحه ی اصلی را دارم.
چطوری صفحه های دیگه را ایجاد کنم؟
-
-
سلام
برای این کار خیلی ساده امکان پذیر هست.
به شما پیشنهاد میشه سی دی آموزشی جوملا رو خریداری کنید و یا اگر مایل به خرید نیستید از کتاب آموزش جوملا فارسی که در persianit.ir وجود داره استفاده کنید. در این دو مجموعه تمامی آموزش های مورد نیاز قرار داده شده و انتخاب با شماست.
-
-
[quote author=torghoundy link=topic=30339.msg150846#msg150846 date=1289153682]
سلام
برای این کار خیلی ساده امکان پذیر هست.
به شما پیشنهاد میشه سی دی آموزشی جوملا رو خریداری کنید و یا اگر مایل به خرید نیستید از کتاب آموزش جوملا فارسی که در persianit.ir وجود داره استفاده کنید. در این دو مجموعه تمامی آموزش های مورد نیاز قرار داده شده و انتخاب با شماست.
[/quote]
دوستان چرا می پیچونید ;D
من فقط همین یک مورد را می خواهم
اگر میشه توضیح بدیدن
-
-
در این مورد در پاسخ #2 توضیح دادم
شما باید مجموعه و بخش مورد نظرتون را ایجاد کنید و برای هر مطلب از قسمت مدیریت مطالب، مطلب جدیدی ایجاد کنید !
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)