سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: مشکل در ویرچومارت

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

مشکل در ویرچومارت

با عرض سلام و خسته نباشید
    من از کامپوننت فروشگاه ویرچومارت استفاده میکنم اما یک مشکل دارم باهش
    وقتی که اضافه به سبد خرید زده میشه هیچ اتفاقی در سایت نمیوفته و این تنها مسکلم نیست مشکل بعدی اینه که با وارد کردن قیمت یک جنس اون برعکس وارد میشه. مصلا 326000 تومان رو میزنه 000326.
    نمیدونم از کجا میتونم درستش کنم!!
    خیلی خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

erwin
    Guest

پاسخ : مشکل در ویرچومارت

سلام.
    در مورد سئوال اولتون که اضافه به سبد خرید نمی شه احتمال قوی و نزدی به یقین اینه که کوکی های سیستم شما غیر فعال هستن. و احتمال بعدی اینه که جاوا اسکریپت روی کامپیوتر شما نصب نیست.
    برای این منظور به بخش پلاگین های مرورگر خود مراجعه کنید.
    در صورتی که فقط این اتفاق در یک مرورگر شما می افته می تونید کلیر هیستری کنید ALT+CTRL+DEL

در مورد سئوال دوم بایستی به بخش مدیریت سایت خود مراجعه کنید. و از منوی سمت چپ ویرچومارت گزینه ویرایش فروشگاه رفته سپس به قسمت سبک نمایش واحد پولی بروید و این گزینه ها را تغییر دهید.

پول: ایرانیان ریال
    نشان واحد پولي: ریال و یا تومان (بستگی به خودت داره که چی گذاشتی ولی پیشنهاد می شه به ریال بزنی که با بانک یکی در بیاد)
    رقم اعشاري: 0
    نشان اعشار: ,
    جداكننده هزارگان: ,
    شكل اعداد مثبت: 00symb
    شكل اعداد منفي: -symb00
    ليست واحد هاي پولي: Iranian rial

امیدوارم که مشکتون حل بشه

با سلام و صبح بخیر خدمت آقای اروین
    توضیحاتتون خیلی کامل بود و فقط شما بودین که تو این چند تا سوالی که پرسیده بودم یه جواب کامل و با حوصله به من دادید که از این بابت خیلی ممنون.
    مشکل دومم کاملا با راهنماییتون حل شد اما مشکل اول هنوز سر جاشه و کوکی های من هم فعاله در ضمن من اونو تو 3 تا بروزر مختلف امتحان کردم که اصلا نمایش نمیده.
    اصلا راهی نیست که از کوکی استفاده نشه برای خرید کردن؟؟ اگه نه لطفا راهی پیش روی من بزارید.
    ممنون.

erwin
    Guest

خواهش می کنم عزیزم .
    آدرس وب سایتتون رو ارسال کنید ببنیم که توی سیستم من هم همینطوری هست که شما می فرمایید یا نه؟
    تا بعدش بگم که چیکار کنید.

barankooh.com/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=197&amp ;vmcchk=1&Itemid=197
    اینم ادرس فرووشگاه
    ممنون

** اصلاح لینک

erwin
    Guest

سلام.
    اول از همه خیلی خوشحالم که می بینم یه همچین سایتی راه افتاده. چند روز پیش توی فکرش بودم. (چون سایتی که ما داریم می زنیم بخش تورهای مسافرتیش رو داریم آماده می کنیم که بعدا لینکش رو بهتون میدم)

مطلبی که فرموده بودید که نمی شه اضافه به سبد کرد !!!
    تمامی محصولات به سبد خرید اضافه می شن. و بعد از زدن دکمه اضافه به سبد خرید به صورت پاپ آپ صفحه به سبد خرید اضافه شد رو به شما نمایش می ده.
    ولی برای اینکه خریدار بتونه مدیریت روی محصولاتش بکنه شما باید ماژول کارت رو در تمامی صفحات احضار کنید
    برای این منظور به بخش ماژولهای خود بروید دکمه New رو بزنید (یک ماژول جدید اضافه می کنیم) بعدش این ماژول رو فعال کنید VirtueMart Shopping Cart

سعی هم کنید که این ماژول رو سمت راست و بالا و یا در هدر سایت قرار بدید تا به خوبی قابل رویت باشه
    بعد از این کار صفحه سبد خرید شما اضافه می شه و می تونید باقی مراحل خرید رو انجام بدید.

در رابطه با قالب هم پیشنهاد می کنم که یه قالب دیگه یه استایل ورزشی (کوهنوردی و یا مسافرت) داشته باشه استفاده کنید. اینطوری بهتر می شه.

موفق باشید

حتما
    خیلی خوشحال میشم که هم تو زمینه کاری و هم تو این زمینه با هم همکاری داشته باشیم.

در مورد VirtueMart Shopping Cart باید بهتون بگم متاسفانه تو قسمت ماژول های من نبود و نتونستم اضافش کنم. برای دانلودش هم که سرچ کردم همه جا کل ویرچومارت و باسه دانلود گذاشتن نه فقط این قسمتشو.
    گفتم باز اول از شما بپرسم که چیکار کنم بد برم دانلودش کنم( البته اگه دانلود بکنم سر اینهمه کالا که اضافه کردم چی میاد؟)

در مورد قالب هم با شما موافقم متاسفانه طراح اول سایتمون اصلا اینکاره نبود و همه مشکلات ما از همونجا شروع شده.
    به هر حال خیلی ممنون میشم جواب این سوال و بدین.
    دلتون دریا

erwin
    Guest

محاله نباشه. اگه شما از ورژن 1.4 یا 1.5 استفاده می کنید حتما باید باشه.
    پیشنهاد می کنم که با دقت بیشتری جستجو کنید.
    اگر که قصد تغییر قالب رو دارید بهتره که دیگه فکر این ماژول نباشید و روی ورژن بعدیتون وقت بذارید. و اگر هم که نه میخواید روی همین کار کنید می تونید به لینک زیر برید و یه ماژول مناسب رو دانلود کنید
    extensions.joomla.org/extensions/extension-specific/virtuemart-extensions/virtuemart-categories
    با سرچ کلمه Card می تونید پیداش کنید.

اما در رابطه با اینکه اگه بخواید قالب رو عوض کنید. اتفاق خاصی سر محصولاتتون نمی یاد.
    بهتره که اول یه قالب خوب انتخاب کنید
    روی لوکال روش کار کنید.
    بعدش تمام محصولات و منوها و زیر منوها رو میتونید روی سایت جدیدتون اضافه کنید. (البته هر چی رو که دلتون بخواد.
    موفق باشید

pnxco.com
    آدرس سایت ماست. بعدا که آپ کامل شد لینک جدیدش رو می دم خدمتتون

تشکر شده 2 بار در 2 ارسال

با سلام .لطفا راهنمايي بفرماييد رقم هاي بالاي 1000000 را چگونه وارد كنم بيش از 1000000 وارد نمي شود .واحد را به تومان تبديل كردم حالا مي خواهم در محاسبه نهايي به ريال تبديل شود .حالا كه شما كمك مي فرمائيد لطفا اين را هم كمك بفرمائيد

erwin
    Guest

سلام.
    شما توی فروشگاه هر رقمی رو که دلت بخواد می تونید وارد کنید
    شاید تنظیمات رو کامل انجام ندادید. برای همین من نمونه تصویری رو می دم خدمت شما که طبق این اگه عمل کرده باشید هیچ مشکلی نبایستی باشه.

امیدوارم که مشکلتون حل بشه

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)