سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: پنهان شدن خبرها و ویرایش پرسش و پاسخ توسط انتشار دهنده

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پنهان شدن خبرها و ویرایش پرسش و پاسخ توسط انتشار دهنده

سلام دوباره به همه عزیزان دل :
    برای اینکه نظم رو رعایت کرده باشم 2 تا سوالم رو در یک تایپیک عرض می کنم .

1- من برای منوهام از ماژول mod_clo استفاده کردم . این ماژول کارش اینکه میاد Article های شما رو بر حسب Category به صورت درختی نمایش می دهد . من قابلیت ویرایش Article ها رو به یکی از دوستام از قسمت Front end سپرده ام و سمت Publisher رو بهش دادم . اما متاسفانه به من میگه وقتی خبر پر می کند در یکی از زیر منو ها بعد ذخیره کردن اون خبر کلا این زیر منو از منوی اصلی غیب یا پنهان میشه . نمی دونم مشکل از کجاست . آیا از تاریخی هست که انتخاب کرده در صورتی که تاریخ خود امروز مثلا برای خبر درج میشود . پس نباید مشکلی باشه .

2-من از کامپوننت پرسش و پاسخ (JEFAQ) استفاده می کنم . می خواهم از قسمت Front end ویرایش این کامپوننت رو به دوستم بسپرم . آیا این امکانش هست ؟ اگر نه پیشنهادتون برای اینکه قسمت پرسش و پاسخ رو بتونه ویرایش کنه چی هست ؟

البته اگر بخوام از کامپوننت noixACL یعنی دسترسی کاربران همون Access Control استفاده کنم چند تا مشکل وجود داره .

2-1- من یک دسترسی درست کردم که کاربری که مد نظرم بود از قسمت Back end یا همون مدیریت سایت فقط و فقط بتونه به ویرایش و اضافه کردن و حذف Article و Category و Section بپردازد و هیچ منوی دیگری رو از قسمت ابزار نمی دید جز منوی Menu و Site ، خیلی خوب بود اما مشکلات اینا بود که اولا کاربر منوی Menu رو میدید اما نمی تونست تغییر در آنها ایجاد کند ولی از منوی سایت می تونست کاربران رو ببینه و حتی پسوردشونم عوض بکنه حتی مدیر رو ! خب این خیلی بد بود . بخاطره همین از این کامپوننت نشد استفاده کنم وگرنه خیلی ماه بود .
    2-2- درضمن از خود کنترل پنل مدیریت سایت تمام آیکن های موجود دیده می شه . حالا باز اون مشکلی نیست اما فقط اگر روش کلیک بکنه پیغام می دهد شما اجازه ندارید وارد شوید .

حالا پیشنهاد شما چیست لطفا راهنمایی کنید منو . از اینکه وقت گذاشتید و متنون من رو با حوصله خواندید ممنونم .

پیشاپیش سپاسگزارم .

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

پاسخ : پنهان شدن خبرها و ویرایش پرسش و پاسخ توسط انتشار

سلام

1- به دوستتون بگید فیلد تاریخ و انتشار را کلا خالی کنند و سپس اقدام به ذخیره مطلب کنند. مشکل باید حل بشه

2- برای اینکار میتونید از کامپوننت های بهتری استفاده کنید. مانند :
    کد:
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    یا علی

دوست عزیز یک دنیا ممنون .

راستی دوست عزیز این لینکی که شما دادید پولی هست و رایگان نیست و من نمی تونم از اون استفاده کنم . لطفا بیشتر راهنمایی کنید و یا اگر امکانش وجود داره یک لینک رایگان برام تهیه کنید ممنون می شم .

پیشاپیش سپاسگزارم

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

سلام

متاسفانه اکثر کامپوننت های رایگان کارایی کافی را ندارند.
    البته این قابلیت در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اضافه میشه وشما میتونید بدون استفاده از هیچ کامپوننتی و تنها با امکانات پیشفرض جوملا 1.6 از آن بهره ببرید

یا علی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)