سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: پخش زنده از طریق سایت

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پخش زنده از طریق سایت

سلام به همه دوستان گرامی و محترم :

دوستان در یک مکان خاصی جلساتی برگزار می شود و من نیاز دارم که این جلسات رو به صورت پخش زنده در سایت نمایش بدم . باید چیکار کنم . اصلا از صفر قضیه اگر کسی می تونه منو راهنمایی کنه ممنون می شم .

اگر بتونم این کار رو انجام بدم با راهنمایی های شما هم ثواب کردین هم کلی دعاتون می کنم . حالا یا می تونم به هدفم برسم یا نمی تونم که در دو حالت ازتون متشکرم که هیچوقت تنهام نزاشتین .

خیلی به انجام این کار نیاز دارم .

پیشاپیش سپاسگزارم .

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 450 بار در 357 ارسال

پاسخ : پخش زنده از طریق سایت

سلام
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

برای این کار د رمحل نیاز به یک دستگاه DVR ( مخفف Digital Video Recorder ) ، حداقل یک دوربین و در صورت نیاز به صوت میکروفون ( DVR می بایست میکروفون را پشتیبانی کند ) و همچنین یک خط اینترنت دارید

اگر خط اینترنت شما دارای آی پی Static باشد بهتر و اگر Dynamic باشد می بایست از طریق نرم افزار های خاص و یا سرویس هایی مانند DynDNS.org خروجی Static بگیرید

در وب سایت کافیست با کامپوننت های مایکروسافت و یا ماکرومدیا مانند مدیاپلایر و یا فلش پلایر تصویر را به نمایش بگذارید

همچنین اینترنت شما می بایست از حیث پهنای باند توانایی ارسال تصویر و در صورت نیاز صورت را داشته باشد

در نظر داشته باشید ابعاد و فرمت ارسالی تاثیر بسزایی در کیفیت و هر چه سرعت اینترنت شما بالاتر و پورت قوی تری داشته باشید موفقیت و بازدهی بیشتری خواهید داشت

تشکر شده 450 بار در 357 ارسال

سلام
    همونطور که دوست عزیزمون اشاره کردند اگر شما یک دستگاه DVR داشته باشید کارتون خیلی ساده هست و از طریق نرم افزار هایی که به همراه خود دستگاه هست راحت می تونید پخش زنده داشته باشید ، خود من هم همیشه در شرکت از همین روش استفاده می کنم ف اما در مورد پخش زنده شبکه های تلویزیونی نمی تونم چیزی بگم، راه حل های مختلفی برای این کار وجود داره ، یک روش دیگر هم استفاده از windows media encoder هست.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)