-
پاسخ : بهینه سازی smf از لحاظ مصرف منابع هاست اشتراکی
[quote author=arix link=topic=30489.msg151571#msg151571 date=1290109343]
ممکنه در مورد این دو بیشتر توضیح فرمایید؟
[/quote]
فعال کردن cache مقداری از میزان query ها برای نمایش یک صفحه کم می کنه. سطح 1 برای cache توصیه میشه.
همچنین 2 SMF از این شتابدهنده ها پشتیبانی می کنه :
APC
eAccelerator
Turck MMCache
Memcached
Zend Platform/Performance Suite
XCache
برای کسب اطلاعات بیشتر و بررسی اینکه سرور شما از کدومیک پشتیبانی می کنه، به تنظیمات سرور -> Caching مراجعه کنید.
در مورد وظایف زمان بندی شده، از مدیریت SMF -> بهینه سازی (Maintenance ) -> زمانبندی تعمیرات (scheduled tasks) ، موارد رو تنظیم کنید.
یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-18-2010 08:39 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
آقا سعید دستت درد نکنه.فقط دو تا سوال دیگه:
در انجمن جستجو کردم چیزی نیاورد.برای خودم می پرسم.مثلا سطح کش 1 با 2 چه فرقی می کنه؟
همچنین اگر حجم دیتابیس زیاد بشه (برای کم کردن فشار به سی پی یو گزینه ذخیره سازی دیتابیس را انتخاب نکردم) به جز اینکه مجبوریم هاست بیشتری بخریم مشکل دیگه ای که نداره؟
با تشکر
-
-
سلام.
هر چه سطح cache بیشتر میشه از تراکنش های دیتابیس کاسته میشه اما قاعدتا به بار سایر منابع (مثل RAM یا CPU) اضافه میشه.
اما در مورد اثرات سطوح، اطلاعاتی دقیقی موجود نیست. بهرحال اینکه چه سطحی مناسبتر هست بستگی به سایت شما، ترافیک سایت و مشخصات سرور داره که باید بین این موارد توازن برقرار کنید. که اگر سرور اختصاصی یا VPS دارید می تونید سطوح مختلف رو تست کنید و بررسی کنید کدوم سطح برای سایت شما مناسبتر هست.
[quote author=arix link=topic=30489.msg151585#msg151585 date=1290143279]
برای کم کردن فشار به سی پی یو گزینه ذخیره سازی دیتابیس را انتخاب نکردم
[/quote]
منظورتون رو از این قسمت متوجه نشدم.
-
-
هر چه سطح cache بیشتر میشه از تراکنش های دیتابیس کاسته میشه اما قاعدتا به بار سایر منابع (مثل RAM یا CPU) اضافه میشه.
من که نفهمیدم ولی از اونجایی که روی هاست اشتراکیم پس همون سطح 1 رو می زنم زیاد به خودم فشار نمیارم :angel:
برای کم کردن فشار به سی پی یو گزینه ذخیره سازی دیتابیس را انتخاب نکردم
منظورتون رو از این قسمت متوجه نشدم.
یه گزینه هست که وقتی می زنی میگه مثلا وقتی تعداد کاربران آنلاین کمتر از ... نفر هست با استفاده از gzip دیتابیس رو کوچیک کن تا فضای کمتری اشغال کنه.از تنظیمات سرور - خصوصیات پیکر بندی، انجمن
من میگم خب فوقش جای 500 مگ هاست آدم می ره رو 1 گیگ.منظورم اینه که این گزینه به جز کم کردن حجم دیتابیس کار مفید دیگری هم انجام می ده؟(مثلا اینکه چون این رو انتخاب نکردیم در آینده دیتابیس وقتی بزرگ شد به هم بریزد)
-
-
سلام.
من موفق نشدم در مسیری که شما اشاره کردید گزینه ای با نام "ذخیره سازی دیتابیس" پیدا کنم.
شما از کدوم نسخه SMF ترجمه چه تیمی استفاده می کنید؟!
-
-
سلام.
من موفق نشدم در مسیری که شما اشاره کردید گزینه ای با نام "ذخیره سازی دیتابیس" پیدا کنم.
شما از کدوم نسخه SMF ترجمه چه تیمی استفاده می کنید؟!
سلام.من در ادامه پست شماره پنجمتون در این تاپیک این رو می پرسم.پست مال خودتونه.ببخشید خوب توضیح ندادم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این عین پستتون است:
خوب شما بستگی داره که کدوم قسمت براتون مهم باشه.
اگر کمبود فضا و صرفه جویی براتون مهم هست، که خوب راهش رو آقای زراعتی گفتند.
بعضی وقت ها، کشتی ها و هواپیما ها، با ارزش ترین چیزهاشون رو می ریزن بیرون ...
که وزن کم کنند.
اگر هم این راه رو لازم دارید، که باید حجمش رو هم متحمل کنید. به قول معروف آش با جاش!
اما در مورد کاهش حجم، یک راهش کاهش امکانات هست.
یکی از امکانات آمار روزانه بود
یکی هم پیام خصوصی هست
می تونید برای کاربر ها محدودیت پیام خصوصی بگذارید.
در انجمن های بزرگ مثل مامبولرن، ممکن هست حجم زیادی از پایگاه داده مربوط به پیام های خصوصی باشه.
ضمن اینکه SMF این قابلیت رو داره که مطالب شما رو zip کنه . البته بهتر بگم Gzip
از تنظیمات سرور - خصوصیات پیکر بندی، انجمن رو تنظیم کنید که مطالب قدیمی رو فشرد کنه.
فشرده سازی جدول های بانک اطلاعاتی بعد از چند روز؟
(0 یعنی غیرفعال
[/quote]
سوال من در رابطه با این قسمت از گفته شماست:
ضمن اینکه SMF این قابلیت رو داره که مطالب شما رو zip کنه . البته بهتر بگم Gzip
از تنظیمات سرور - خصوصیات پیکر بندی، انجمن رو تنظیم کنید که مطالب قدیمی رو فشرد کنه.
فشرده سازی جدول های بانک اطلاعاتی بعد از چند روز؟
(0 یعنی غیرفعال
سوال من :
اگر مشکل خرید هاست و در پی آن محدودیت حجمی (فضای هارد) نداشته باشیم ، به نظر شما بهتر است که این گزینه غیر فعال باشد یا فعال؟
با تشکر از شما
شاد باشید
-
-
راستش من نشستم تمام 36 صفحه این انجمن رو خوندم.از اونجا بود که این سوال برام پیش اومد.
راستی یه سوال دیگه هم برام پیش اومد.خود سیمپل ماشین خروجی html رو فعال نکرده، ولی اینجا کرده و هر دو فروم هم خیلی موفقند.اصلا چه فرقی می کنه؟محاسن هر کدوم چیه؟
خداییش خیلی حال دادین که به این همه سوال من پاسخ می دید
-
-
سلام
خزوجی HTML برای موتورهای جستجو خیلی با اهمیت تر است اما در کل چون لینک های تولید شده اشاره ای به محتوا نداره به نظر شخص من زیاد فرقی نداره مثلا جوملا آدرس را قابل فهم میکند که بسیار تاثیرش بیشتر است
موفق باشید
-
-
با تشکر از شما و سایت خوبتون.امیدوارم همواره در همه مراحل زندگی موفق و پیروز باشید 8)
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)