-
ثبت كاربر در جوملا به صورت انبوه
با سلام
من مي خواهم حدود 140-100 كاربر را به صورت انبوه با نام كاربري و پسوردي كه خودم انتخاب مي كنم را در جوملا ثبت كنم!!
اين كار در چه صورتي امكان دارد؟
اگر بخواهم همه را به صورت تك تك ثبت كنم وقت خيلي زياد و حوصله مي طلبدكه من نه وقت دارم و نه حوصله اين كار را... لطفا راهنمايي كنيد!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-17-2010 01:15 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : ثبت كاربر در جوملا به صورت انبوه
سلام.
راهی که به نظر من می رسه کدنویسی هست که به وقت و حوصله بیشتری نیاز داره و با توجه به تعداد کاربران، توصیه می کنم از مدیریت جوملا خودتون کاربران رو اضافه کنید.
یا علی
-
-
تو دیتا بیس با کوئری میشه اضافه کرد
البته برای 100 نفر میشه 100 خط دستور اس کیو ال که در هر خط یوزر نیم و پسورد را باید دستی وارد کنی
مگر اینکه یوزر نیم و پسورد ها از قانون خاصی پیروی کنند که بشه با برنامه تولیدشون کرد
** دو پست یکی شد.
-
-
[quote author=ا.حاتمي link=topic=30501.msg151408#msg151408 date=1290007091]
تو دیتا بیش با کوئری میشه اضافه کرد
البته برای 100 نفر میشه 100 خط دستور اس کیو ال که در هر خط یوزر نیم و پسورد را باید دستی وارد کنی
مگر اینکه یوزر نیم و پسورد ها از قانون خاصی پیروی کنند که بشه با برنامه تولیدشون کرد
[/quote]
لطفا بيشتر در باره كوئري توضيح دهيد...
من يوز و پسورد را خودم دارم و مي خواهم كه خودم وارد كنم...ممنون مي شوم كه توضيح بيشتر بديد درباره كوئري...
-
-
Query به معنی پرس و جو یا به بیان ساده تر اجرای یک قطعه کد هست که اطلاعاتی رو از دیتابیس دریافت یا به اون اضافه می کنه یا تغییراتی در اون بوجود میاره.
برای نوشتن یک MySQL Query باید به زبان SQL مسلط باشید.
با توجه به اینکه رمز کاربران در دیتابیس جوملا بصورت کد شده ذخیره میشه، رمز عبور رو نمی تونید به همون صورت وارد دیتابیس کنید.
بنابراین همونطور که در قبل هم اشاره شده، ساده ترین راه برای اینکار افزودن دستی کاربران از مدیریت جوملا هست.
یا علی
-
-
من كامپوننتي مانند عكس زير مي خواهم.... :-[
-
-
سلام.
[quote author=saeedtkh link=topic=30501.msg151414#msg151414 date=1290007788]
من كامپوننتي مانند عكس زير مي خواهم....
[/quote]
این موارد رو بررسی کنید:
اگر کاربران 100 ~ 140 مورد هستند، باز هم توصیه می کنم بصورت دستی وارد کنید!
اگر ثبت هر کاربر حداکثر 30 ثانیه طول بکشه، وارد کردن تمام این کاربران حدود یک ساعت زمان می بره!
به زمانی که از اولین پاسخ به سوالتون می گذره دقت کنید: « Reply #1 : امروز ساعت 18:01 »
از زمانی که اولین پاسخ رو دریافت کردید، بیش از 1.5 ساعت گذشته. اگر به راهنمایی ارائه شده عمل می کردید، تا الآن می تونستید تمام این کاربران رو ثبت کنید!
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)