-
بهینه سازی smf از لحاظ مصرف منابع هاست اشتراکی
با سلام
من خیلی از پشتیبانی شما تعریف شنیدم.اصلا یکی از دلایل انتخاب smf توسط من همین بود 
من در سایت خیلی جستجو کردم.ولی چیزی پیدا نکردم.فکر می کنم اگر یکی لطف کند و به طور کامل بهینه سازی smf از لحاظ مصرف منابع را شرح دهند خیلی ها استفاده می کنند.
منظورم این است که خب استفاده از accelator ، نصب چند مد htaccess و ... را می شود به راحتی فهمید.ولی برای منی که بار اولمه اینکه دقیقا گزینه های مصرف را روی چی تنظیم کنم و یا آیا استفاده از دستورات htaccess نکات خاصی دارد یا خیر را هیچ کس به جز کسی که واقعا خبره این کار باشد نمی تواند بگوید
لطفا در مورد smf 2 توضیح فرمایید
بسیار سپاسگزارم
ارادتمند شما
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-16-2010 08:31 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : بهینه سازی smf از لحاظ مصرف منابع هاست اشتراکی
سلام
منظورتون از بهینه سازی دقیقاً چیه !؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
منظورم این است که سایت به دلیل لود سرور بالا و مصرف کوئری بالا داون نشود.یعنی جایی که مثلا سایت با 1000 تا بازدید کننده در آن واحد ساسپند بشه ، با 5000 تا این مشکل براش پیش بیاد.اون طور که من تحقیق کردم بعد از vb ، از نظر مصرف منابع سرور smf از همه بهتره.خب ولی بعضی جاها خوندم که مثلا با چند تا دستور در فایل htaccess و استفاده از کش و فرستادن محتوا به صورت زیپ شده و همچنین با نرم افزار php accelerator می گن این قابلیت بهبود بخشیده می شود.ولی هیچ جا مرحله به مرحله و کنار هم و کامل نگفته که مثلا برای اینکه بهترین نتیجه را داشته باشی اول این رو نصب کن بعد این دستور رو بده و ....و یا اینکه مثلا این دستوری که در htaccess وارد می کنی ممکنه این مشکل رو به همراه داشته باشه.خواستم در این زمینه از شما کمک بگیرم.
با تشکر از وقتی که می گذارید
-
-
یک سایت با این تعداد بازدید کننده رو بهتره براش یه vps اجاره کنید به چندین و چند دلیل !
در رابطه با موضوع شما نیز دوستانی که اطلاعات کاملتری دارند حتماً به شما کمک خواهند کرد. چون اطلاعات کافی در این رابطه ندارم صحبتی نمیکنم. دوستان حتماً کمک خواهند کرد.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
مرسی از شما
راستش خواستم vps بگیرم.ولی بعدش دیدم که ای بابا .اومدیم ابروش رو درست کنیم زدیم چشمشو هم کور کردیم.vps به حدی مشکل سازه که اصلا دیگه تصورش رو هم نمی کنم.از مدیریت و مانیتورینگش گرفته تا .... یه چیز رو که اشتباه بزنی مصرف رمت از 300 یکدفعه به 1000 می رسه.اصلا به درد من نمی خوره.خیلی تخصصیه.فقط کسایی که خیلی متخصص اند باید vps تهیه کنند.در مورد بازدید کننده هم مثال زدم.مگر نه فکر نکنم من بیشتر از 100 نفر در آن واحد بازدید کننده داشته باشم
شاد باشید
-
-
اگر فروم SMF شما بازدید زیادی داره
در ابتدا از یک هاستیگ اختصاصی حرفه ای و در انتها از سرور مجازی حقیقی ( سرور های مجازی ای که حقیقتا با مشخصات سخت افزاری و مجازی سازی حرفه ای شده اند ) و یا سرور اختصاصی ادامه بدهید
در نظر داشته باشید ضمن المثال در بهترین حالت یک سرور مجازی با رم 512 مگابایت از یک سرور اختصاصی با رم 512 ضعیف تر خواهد بود
-
-
سلام.
هر کدوم از این روشها یک سری محدودیت هایی ایجاد می کنند. مثلا :
[quote author=arix link=topic=30489.msg151394#msg151394 date=1290000494]
فرستادن محتوا به صورت زیپ شده[/quote]
با اینکار سایت در مرورگرهای قدیمی مثل IE6 باز نمیشه و با توجه به اینکه هنوز استفاده زیادی از این مرورگر میشه، توصیه نمیشه.
برای اینکه SMF منابع کمتری استفاده کنه توصیه می کنم برخی ویژگی های آماری مثل ثبت آمار روزانه و... رو غیرفعال کنید.
یا علی
-
-
بسیار بسیار ممنون از شما
[hr]
با تشکر از دوست خوبمون که کمک کردند . من آمار های غیر ضروری رو غیر فعال کردم.شایدم اصلا برم کلا غیر فعال کنم اگر بشه.کسی پیشنهاد دیگری ندارد.ملت برای جوملا وقتی این سوال رو می پرسن همه 10 ، 20 تا راه حل بهشون پیشنهاد می کنند.یعنی اس ام اف اینقدر بدبخته که تنها راه کاهش بار اون حذف آمارشه؟
** دو پست یکی شد.
-
-
سلام.
فکر نمی کنم دلیل خوشبختی یک سیستم، تعدد راه حل های کاهش بار اون باشه!
و در این تاپیک هم ندیدم جایی رو که من یا سایر کاربران گفته باشند، "تنها راه کاهش بار SMF حذف آمار" باشه.
سوال شما هم در مورد SMF 2 هست که تا زمان انتشار نسخه پایدار SMF 2 رسما در انجمن مامبولرن پشتیبانی نمیشه.
یکی از راه های کاهش استفاده SMF از منابع، غیرفعال کردن ثبت آمار های غیر ضروری هست.
مثلا از امکانات و گزینه ها، می تونید "ثبت آمار روزانه" و "ثبت سایر آمار و مشخصات" رو در صورتی که نیازی ندارید غیرفعال کنید.
یا از امکانات هسته، ره گیری موتورهای جستجو رو غیر فعال و ذخیره کنید.
یکی دیگه از راه های کاهش استفاده از منابع، فعال/غیرفعال کردن یا تغییر سطح cache بسته به میزان ترافیک سایت هست.
قالبی هم که استفاده می کنید در این موضوع بی تأثیر نیست.
بعضی قالب ها در صفحه اول تعداد پست ها و تاپیک های هر انجمن یا اطلاعات بیشتر یا ... رو نمایش میدن که تولید اینها مستلزم پردازش هست.
همینطور تنظیم مناسب وظایف زمان بندی شده بر اساس شرایط سایت شما در میزان استفاده از منابع مؤثر هست.
و موارد زیاد دیگه ای که همه اینها به این بستگی داره که منظور شما از منابع کدوم بخش از منابع (مثلا حجم دیتابیس یا میزان استفاده از CPU ) باشه.
یا علی
-
-
فکر نمی کنم دلیل خوشبختی یک سیستم، تعدد راه حل های کاهش بار اون باشه!

یکی دیگه از راه های کاهش استفاده از منابع، فعال/غیرفعال کردن یا تغییر سطح cache بسته به میزان ترافیک سایت هست.
همینطور تنظیم مناسب وظایف زمان بندی شده بر اساس شرایط سایت شما در میزان استفاده از منابع مؤثر هست.
ممکنه در مورد این دو بیشتر توضیح فرمایید؟
و موارد زیاد دیگه ای که همه اینها به این بستگی داره که منظور شما از منابع کدوم بخش از منابع (مثلا حجم دیتابیس یا میزان استفاده از CPU ) باشه.
من هدفم کاهش فشار به cpu و رم سیستم است تا سایتم ساسپند نشود و مجبور به خرید vps نشوم
سوال شما هم در مورد SMF 2 هست که تا زمان انتشار نسخه پایدار SMF 2 رسما در انجمن مامبولرن پشتیبانی نمیشه.
والا بیخود نیست که از پشتیبانی شما تعریف می کنند.من این سوال را همزمان در مجید آنلاین ، وب هاستینگ تاک ، آشیانه ، و دو انجمن دانشجویی که از اس ام اف پشتیبانی می کردند پرسیدم.هیچ کدوم تقریبا جواب ندادند و یا گفتند نمی تونند راهنمایی کنند.شما این همه ظرف یک روز پاسخ دادید و آخرشم می گید پشتیبانی نمی کنید!پس اگر پشتیبانی می کردید چی می شد!بابا دمتون گرم خداییش خیلی لطف کردین
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)