-
کمک برای گذاشتن بک گراند برای سایت
با سلام و خسته نباشید بنده به مشگلی بر خووردم و قصد دارم که در پس زمینه سایتم مثل این سایت یک تصویر باشه طوریکه وقتی صفحه رو بالا پایین می کنیم عکس تکون نخوره مثل این سایت xtar.ir/ که در بک گراند سایت واقع بشه بنده به خاطر حل این مشکل همین الان در سایت ثبت نام کردم چون نتونستم این مشکل رو حل کنم برای گفتگو و گرفتن راهنمایی به انجمن وارد شدم قالب سایت من لاجوردی 2 است و می خوام در پس زمینه سایت یک بگ گراند باشه دوستانی که می تونن من رو راهنمایی کنن که انجام این کار برای من لازم و زروری است خواهشا به مشکل من رسیدگی کنید با کمال سپاس و احترام از تمام اساتید منتظر پاسخ از سوی شما دوستان هستم
ادرس سایت هم به شرح زیر است mybnd.net
دوستانی که به انجام این کار وارد هستند لطفا من رو دقیق راهنمایی کنند با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-20-2010 06:22 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : کمک برای گذاشتن بک گراند برای سایت
سلام
باید به زبان HTML و CSS اشنایی داشته باشید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
زبان CSS بلدی؟
این کلاس رو به ابتدای فایل template.css توی قالب خودت اضافه کن و به جای مسیری که نوشته شده عکس مورد نظر خودت رو بذار
کد:
.pagebg {
background:url("../images/pagebg.jpg") no-repeat fixed 50% 0 #FFFFFF;
text-align:center;
}
-
-
با سلام من به این زبانها تا حد چشم گیری اشنایی دارم من کد رو به اول فایل اضافه کردم ولی هیچ تغییری ایجاد نشد ایا اگه این فایل رو بهتون بدم می تونید کد رو توی اون بزارید و بعدش خودم ادرس عکس رو اضافه می کنم
با تشکر
از دوستان کسی نیست که فایل تم من رو ویرایش کنه لطفا جواب بدید واجب است
یعنی تو این سایت که نا سلامتی مرجع جوملای فارسی هست یک نفر پیدا نمیشه کار ما رو راه بندازه حتما من باید 15 هزار تومان پول بابت این کار بدم دوستانی که به انجام این کار وارد هستند لطفا راهنمایی کنند انجام این کار برای من واجب است
با تشکر از اساتید محترم
-
-
دوست عزیز
همینطور که خود شما هم اشاره کردید مامبولرن مرجع جوملا و مامبو فارسی است نه مرجع آموزش HTML & CSS
در صورتی که نیاز به یادگیری این دو مورد دارید انجمن های زیادی در این رابطه فعال هستند که میتونید مراجعه کنید و HTML & CSS را فرا بگیرید
یا علی
-
-
دوست عزیز بحث فرا گیری و یاد گیری html نیست توی قسمت سوالات عمومی مطرح شده است پس اگر در مرجع جوملا این گونه مشکلات حل و فصل نشود به ان مرجع نمی گن هدف از راه اندازیش این بوده که تا حد چشم گیری مشکلات مردم مورد بررسی قرار بگیره
-
-
لطفا به عنوان بخش دقت بیشتری کنید :
سوالهای عمومی جوملا فارسی
سوالهایی پیرامون جوملا فارسی که در هیچ یک از بخش های دیگر نمیگنجد
اگر قرار باشه در انجمن عمومی ما به همه مشکلات از نصب ویندوز گرفته تا آموزش و حل مشکل HTML بپردازیم باید ...
لطفا اگر سوالی در رابطه با جوملا - مامبو - اس ام اف دارید در انجمن و بخش مربوطه مطرح کنید در غیر اینصورت به انجمن های دیگر مراجعه کنید
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)