-
انتشار یک بخش در یک ماژول
سلام
چطور میشه یک بخش یا مجموعه را در یک ماژول(منظورم موقعیت انتشاره مثل User1,2,3,4,5,...) انتشار داد. قالب من کلی ماژول داره و من می خوام بعضی از بخش ها رو توی اونها منتشر کنم.
راستش من می خوام سایتم یک صفحه اصلی کوچک داشته باشه و در واقع اسکرول عمودی خیلی کمی داشته باشه . در عوض به بخش های زیادی هم دسترسی داشته باشم. اگر ایده ای دارید ممنون میشم درمیون بزارید 
مثل این سایت
kanoonsobh.tv/ یا این سایت fares.ir/
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-21-2010 08:52 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : انتشار یک بخش در یک ماژول
سلام
از کامپوننت K2 میتونید استفاده کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
شرمنده
وقتی از K2 استفاده می کنیم. باید مطالب رو در بخش های اون ارسال کنیم و بخش و مجموعه جوملا رو بی خیال بشیم
-
-
از این مورد میتونید استفاده کنید
کد:
http://extensions.joomla.org/extensions/structure-a-navigation/sections-a-categories/11630?qh=YTo3OntpOjA7czo0OiJ2aWV3IjtpOjE7czo2OiJ2aWV3ZWQiO2k6MjtzOjU6InZpZXdzIjtpOjM7czo3OiJ2aWV3aW5nIjtpOjQ7czo3OiJzZWN0aW9uIjtpOjU7czo4OiJzZWN0aW9ucyI7aTo2O3M6MTI6InZpZXcgc2VjdGlvbiI7fQ%3D%3D
نکته : یک بار میتونید از یک ماژول استفاده کنید برای استفاده بیشتر از یک بار باید تغییراتی بدین در ماژول
در این مورد در انجمن جستجو کنید مطالب زیادی هست
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
ببخشید شاید منظورم رو درست نگفتم . فرض کنید من یک بخش خبری دارم و می خوام اون رو تو موقعیت user2 منتشر کنم و توی قسمت user3 یک بخش دیگه رو.
واین دو تا همزمان کنار هم باشند
-
-
سلام
ماژولهای زیر را بررسی کنید :
یا علی
-
-
تشكر از دوستان
چگونه ميتوان جوملا را شبيه سايتهايي كه قسمت محتويات اصلي را ندارد تنظيم نمود . نمي دونم مطلب رو رسوندم. بعضي از سايت ها كله يك صفحه در اندازه مونيتور دارند يعني اسكرول افقي و عمودي ندارند و از هر بخشي يك لينكي به نحوي در همين صفحه اشان وجود دارد.
مثل سايت farsi.khamenei.ir/
آيا چنين صفحه اي را با جوملا مي توان ساخت؟
ولي من نتوانستم آن را حذف كنم. براي اينكار هيچ مطلب را انتشار در صفحه اصلي ندادم ولي به محض كليك روي خبر باز سروكله صفحه اصلي پيدا مي شود.
-
-
سلام
خیلی راحت میتونید با استفاده از موقعیت ماژول در صفحه مورد نظرتون و ست کردن ماژول مربوطه در این موقعیت ها صفحه ای شبیه لینک فوق بسازید
کار مشکلی نیست
یا علی
-
-
[quote author=فیروزمندان link=topic=30586.msg152091#msg152091 date=1290921694]
سلام
خیلی راحت میتونید با استفاده از موقعیت ماژول در صفحه مورد نظرتون و ست کردن ماژول مربوطه در این موقعیت ها صفحه ای شبیه لینک فوق بسازید
کار مشکلی نیست
یا علی
[/quote]
ممنون که جواب دادید. من مشکلم صفحه اصلی هست که هرکاری می کنم فعال میشه
میشه یک مقدار توضیح بدهید. من قالبم خیلی جادار هست ولی هرچی فکر می کنم نمی تونم یعنی چیزی به ذهنم نمی رسه ممنون
-
-
مشکل شما دقیقا در کدوم قسمت هست ؟
طراحی قالب ؟
چگونگی قرار دادن موقعیت ماژول در قالب ؟
...
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)