-
علت وجود خطا
با سلام دفعه قبلی که خدا میدونه با چه بدبختی از شر مرحله 4 نصب جوملا خلاص شدم خداییش خودم هم سر در نیاوردم یه دو ماهی هم از جوملا استفاده کردم اما نمی دونم چرا یهو رمز مدیریت جوملا را قبول نمی کرد تمام مطالب راجع به اونو هم خوندمو عمل کردم نشد بلاخره کل سایتو پاک کردم و حالا از نو شروع به نصب جوملا کردم پدرم درآومد بس که تو سی پنل بانک اطلاعاتی ساختمو تو جوملا وارد کردمو اونم قبول نکرد چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(در ضمن به یک نکته شک کردم این مربوط به این نیست که من در سی پنل سایتم که دیتا بیس می سازم و یوزر و بقیه کارها حجم اونو 0.0 مگابایت نشان می ده ??? ??? ???
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-26-2010 06:14 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : علت وجود خطا
سلام
مشخصات Cpanel را خصوصی ارسال نمایید تا یک جوملا تمیز براتون نصب کنم
موفق باشید
-
-
با سلام من شرمنده این اطلاعات سی پنل که می گید یعنی چی خواهشا ناراحت نشید اما کلا این سایت خیلی درهم و برهمه یا اینکه خیلی پیچیده هست
بازم با عرض معذرت چطوری مشخصاتو خصوصی ارسال کنم گفتم که من اخرش از این سایتتون سر درنیاوردم ناراحت نشید اگه موردم حل بشه کلاهم اگه بیفته دیگه این سایت نمی ام شرمنده من راستشو گفتم
-
-
سلام دوست عزیز
شما اگر آموزش های سایت را بخونید می تونید خودتون یک جوملا را خیلی راحت نصب کنید.
موفق باشید
-
-
در رابطه با کار با انجمن لینک زیر به شما کمک میکنه !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام.
ابتدا در مورد مشکلتون
شما حتی نمیدونید سی پنل چیست.
" اطلاعات سی پنل که می گید یعنی چی "
حال میخواهید جوملا را نصب کنید.
پس در ابتدا خواهش میکنم اطلاعات خود را کامل کنید و اقدام به نصب جوملا کنید.
در ضمن مطالعه آموزش های زیر بسیار برای شما مفید خواهد بود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)