با سلام
من می خواستم یه کد توی جوملا قرار بدم تا یه سری حرف اطراف موس بچرخه من باید این کد رو کجا وارد کنم.
ممنون می شم سریع پاسخ بدید.

با سلام
من می خواستم یه کد توی جوملا قرار بدم تا یه سری حرف اطراف موس بچرخه من باید این کد رو کجا وارد کنم.
ممنون می شم سریع پاسخ بدید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
به انجمن مامبولرن خوش آمدید.
باید در سورس قالب این کار را انجام دهید .
یا علی
سلام دوست عزیز من این کارو توی قالب انجام دادم ولی نتیجه ای نگرفتم یعنی وقتی کد رو بین دو تگ هد و یا بادی قرار دارم هیچ چیزی نشد.
سلام
مراحلی که طی کردید را تک تک و مرحله به مرحله ذکر کنید تا مشکل کار را خدمتتان عارض شویم.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام دوست عزیز
این کد جاوای منه
من این قسمتی رو که درزیر مشخص کردم در Headکد:
<head> <meta http-equiv="Content-Language" content="en-us"> </head> <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript"> <!-- Begin if (document.all) { //Things you can alter yourLogo = "ا ب پ ت ث ج چ ح خ د ذ ر ز ژ س ش ص ض ط ظ ع غ ف ق ک گ ل م ن و ه ی"; //Not less than 2 letters! logoFont = "Tahoma"; logoColor = "Black"; //Nothing needs altering below! yourLogo = yourLogo.split(''); L = yourLogo.length; TrigSplit = 360 / L; Sz = new Array() logoWidth = 100; logoHeight = -30; ypos = 0; xpos = 0; step = 0.03; currStep = 0; document.write('<div id="outer" style="position:absolute;top:0px;left:0px"><div style="position:relative">'); for (i = 0; i < L; i++) { document.write('<div id="ie" style="position:absolute;top:0px;left:0px;' +'width:10px;height:10px;font-family:'+logoFont+';font-size:12px;' +'color:'+logoColor+';text-align:center">'+yourLogo[i]+'</div>'); } document.write('</div></div>'); function Mouse() { ypos = event.y; xpos = event.x - 5; } document.onmousemove=Mouse; function animateLogo() { outer.style.pixelTop = document.body.scrollTop; for (i = 0; i < L; i++) { ie[i].style.top = ypos + logoHeight * Math.sin(currStep + i * TrigSplit * Math.PI / 180); ie[i].style.left = xpos + logoWidth * Math.cos(currStep + i * TrigSplit * Math.PI / 180); Sz[i] = ie[i].style.pixelTop - ypos; if (Sz[i] < 5) Sz[i] = 5; ie[i].style.fontSize = Sz[i] / 1.7; } currStep -= step; setTimeout('animateLogo()', 20); } window.onload = animateLogo; } // End --> </script>
و مابقی را در قسمت بادی قرار می دمکد:
<meta http-equiv="Content-Language" content="en-us">
در ضمن جوملای من نسخه 1.5.20
و داخل قسمت template ها روی فایل index.php کار می کنم
** قرار دادن تگ کد
ّا سلام
من کد بالای شما را تست کردم
کار نمیکمنه
این کد شما در یک فایل معمولی html تست کنید.
در ضمن فکر کنم در head شما یک قسمت که مربوط به فراخوانی فایل جاوا باشد را جا گذاشتید.
یا علی
سلام
این کد جاوا با Fire Fox سازگار نیست بی زحمت با Internet Explorer امتحان کنید.
حالا اگه دیدید که کد من کار نمی کنه بیزحمت شما دوستان عزیز خودتون یه کدی که کار میکنه امتحان کتید و محل قرار دادنش رو هم به من بگین ممنون می شم.
محلش به شما گفته شد ! فایل index.php قالبی که مورد استفاده قرار میدهید ! بسته به نوع کدنویسی باید در سورس قرار بگیرد.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
با سلام خدمت دوستان
برای این موضوع به این سادگی برای اساتید باید این همه پست زد خیلی جالبه.
من همه جای فایل Index.php رو دستکاری کردم نشد که نشد خوب یه آمدم کار درست بیاد این فایل تغییر بده و یه نمونه کد تغییر موس روی اون امتحان کنه وقتی جواب گرفت اینجا آپلود کنه تا من دانلود کنم البته شاید بی ادبی باشه ولی من کارم گیره و دیگه نمی دونم چه کار کنم.
با تشکر
[quote author=مهدی. link=topic=30660.msg152082#msg152082 date=1290897934]
محلش به شما گفته شد ! فایل index.php قالبی که مورد استفاده قرار میدهید ! بسته به نوع کدنویسی باید در سورس قرار بگیرد.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
[/quote]
کد index.php قالب را اینجا قرار بدید تا دقیقا بهتون بگن کجا بزارید
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)