خوب باید از اول شروع کنید
یک باره دیگه مامبو رو نصب کن و اول از همه کامپوننت دفتر چه میهمان رو نصب کن
اگه باز جواب نگرفتی phptriad رو حذف و مجدا نصب کن
اگه باز مشکل حل نشد از یک شبیه ساز دیگه استفاده کن :

خوب باید از اول شروع کنید
یک باره دیگه مامبو رو نصب کن و اول از همه کامپوننت دفتر چه میهمان رو نصب کن
اگه باز جواب نگرفتی phptriad رو حذف و مجدا نصب کن
اگه باز مشکل حل نشد از یک شبیه ساز دیگه استفاده کن :
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
دوست عزیز آقای dardesar شما نسخه php را وقتی php در حال start بود بروز کردید یا php را stop کردید بعد بروز کردید پس لطفا یک بار دیگه php را stop کنید و آن را آپدید نمایید.
یا علی/خداحافظ
باشه ولی نباید اینجوری بشه . من با هیچ چیز دیگه مشکل ندارم فقط با همین مشکل دارم .
تازه سایتم رو 100000 تا چیز روی لوکال روش ریختم ..
اگه بخوام دوباره نصب کنم و اینا که پدرم در میاد
چیکار می شه کرد ؟؟؟
!!!!
جناب Dardesar !
دوست من آقای احمدزاده نگفتند که Apache & PHP رو حذف کنید . شما با Stop کردنشون و جایگزین کردن فایلهای بروزرسانی و دوباره Start هیچ مشکلی برای دیتاهای شما پیش نمیاد .
یا علی
اخه من به روز رسانی کردم .
اولا خود مامبو درست باز نمیشد .
شما لینک دادین و من بروز رسانی کردم درست شد مشکلی هم نداشت
حالا چه کار کنم؟
الان مشکل شما چیه ؟
این ارور رو می ده .
Fatal error: Cannot redeclare akoparse() (previously declared in c:\apache\htdocs\dardesar\components\com_akobook\a kobook.php(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code in c:\apache\htdocs\dardesar\components\com_akocommen t\functions.akocomment.php(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 12
سلام
آقا شما یک کاری کن این پچ را اعمال کن [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] برای ظاهر شدن لینک دانلود با نام کاربری وارد سایت شوید
و نسخه php را هم آپدید کردی که هیچ نکردی بکن اگه باز مشکل سر جاش بود از صفحاتی که این خطا ها را می دهد پرینت اسکرین بگیر ضمیمه کن تا چک کنیم در ضمن فایل php.ini را هم ضمیمه کن
یا علی/خداحافظ
علاقه مندی ها (Bookmarks)