-
چطوری فونتی غیر از Tahoma داشته باشیم؟
سلام.
به صورت پیشفرض در بدنه سایت از فونت Tahoma استفاده می شه ولی بعضی از سایت ها رو می بینیم که فونت های فارسی مثلا میترا رو در قسمت عنوان مطالب قرار می دهند. یا هر فونت دیگه ای!!!!
مثل تصویر پایین

میخوام بدونم که چطوری می شه یه فونتی رو که دلمون می خواد به قالب اضافه کنیم. ؟ و مثلا اون رو به عنوان H1 در CSS اضافه کنیم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-04-2010 12:25 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : چطوری فونتی غیر از Tahoma داشته باشیم؟
سلام
اون سایت ها این فونت ها را به عنوان تصویر درآوردند و در عنوان قستی که می خواهند نمایش می دهند. ولی رد کل فونت استاندارید تاهوما است
موفق باشید
-
-
آره این رو می دونم. ولی اون فونت ها قابل سلکت شدن هست، قابل کپی شدن هست . پس با این شرایط نمی تونه تصویر باشه.
-
-
سلام
ادرس سایت رو قرار بدین
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
سایتی که این متن رو توش دیده بودم یادم نیست دقیقا
گشتم و آخرش این لینک رو پیدا کردم در انتهاش آموزشش رو داده بودن.
ولی توی جوملا نمی دونم کجا باید قرارش بدم. چندتا گذاشتمش ولی جواب نداد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
[quote author=NEWDES link=topic=30774.msg152556#msg152556 date=1291471702]
یعنی این قدرت بچه های این انجمن احمقن که نمیفهمن که میشه رو قالب فونت نصب کرد؟ ???
[/quote]
شما اگر در سطح ابتدایی با طراحی وب آشنایی داشتید چنین صحبتی نمی کردید
[quote author=erwin link=topic=30774.msg152560#msg152560 date=1291474847]
سایتی که این متن رو توش دیده بودم یادم نیست دقیقا
گشتم و آخرش این لینک رو پیدا کردم در انتهاش آموزشش رو داده بودن.
ولی توی جوملا نمی دونم کجا باید قرارش بدم. چندتا گذاشتمش ولی جواب نداد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
دوست عزیز شما می تونید هر فونتی را انتخاب نمایید اما این فونت ها بر روی همه کامپیوترها موجود نیست و سایت بر روی هر کامپیوتر به یک شکلی خواهد بود ، بهرین گزینه استفاده از تصویر است.
موفق باشید
-
-
حالا با توجه به اینکه من از فونت tahoma استفاده می کنم ولی وقتیکه بولدش می کنم و سایزش رو بزرگتر می کنم زیاد جالب به نظرم نمی رسه.
میخوام طبق اون آموزشی که لینکش در پست های بالاییم بود ردیفش کنم.
ولی نمی دونم توی کدوم فایل باید دستکاری کنم که این فونت ها رو از سیستمم لود کنه ؟
-
-
سلام
به منظور استفاده از فونتهای غیر متعارف شما چند راه دارید :
1:فونت را در سایت آپلود کنید و به کاربران خود پیشنهاد استفاده از این فونتها را بکنید
2:از api گوگل استفاده کنید و با سرویس font گوگل این امکان را به سایت خود نسبت دهید ( که هنوز پشتیبانی کاملی از کاراکترهای فارسی ندارد )
3:از کد زیر در فایل css خود استفاده کنید :
در هر جایی از فایل css قالب خود که font-family را دیدید فونت مورد نظر خود را تعیین کنید و در خط بعدی و بعد از سمیکلن از کد زیر استفاده کنید :
کد:
src : url('your font link at your hosting');
توجه کنید دقیقاً همان فونتی که نام بردید را با همان نام در یک پوشه در قالب قرار دهید و لینک آنرا بجای عبارت فوق قرار دهید.
به هر شکل امیدواریم گوگل فونت خدمت خود را برای زبان فارسی سریعتر گسترش دهد تا به این منظور استفاده برتری داشته باشیم. انشاالله اگر این خدمت گسترش یافت و برای فارسی زبانان قدرت گرفت حتماً بصورت یک مقاله مستقل در سایت مامبولرن منتشر خواهد شد. اخبار را دنبال کنید.
[quote author=NEWDES link=topic=30774.msg152556#msg152556 date=1291471702]
یعنی این قدرت بچه های این انجمن احمقن که نمیفهمن که میشه رو قالب فونت نصب کرد؟ ???
[/quote]
البته کمتر از این دیدم که پاسخی به شما داده بشه ولی بد ندیدم بهتون بگم همینکه شما اینجا هستید برای ما کافیست !!!
اگر شما احمق نیستید پس اینجا چیکار میکنید ؟ (به تعبیر گفته های خود شما احمق معنا شد!) اما اگر احمق هستید پس ناراحت نباشید. جزئی از خلقت خدای تبارک و تعالی هستید. پس ناراحت نباشید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
مهدی جان سلام و از پاسخگویی کاملت ممنون
من H1 عناوین رو اینکارو کردم ولی تغییری نکرد. کدش اینه:
کد:
.rcolumn h1 { font-weight: normal; font-size: 180%; font-family:"Yekan"; src : url('../../images/Yekan.ttf'); border-bottom: 1px dotted #ddd; margin: 0 0 15px; padding: 0 0 10px; }
!!
دقیقا عین دستور العمل شما انجام دادم ولی اتفاق خاصی نیافتاد. :-\
-
-
آدرس فایل قلم خود را کامل درج کنید ! به همراه http و www و آدرس دقیق !!!
من قبلاً به همین روش اینکار را انجام دادم و عملی هستش !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)