دوست من شما لازم نبود کار زیادی انجام بدی!

فقط در قسمت تنظیمات کلی سایت کافی بود عضویت رو برداری + در قسمت ماژولهای کاربری ماژول ورود و خروج رو "عدم انتشار" بکنی