-
چیکار کنیم که از قالب سایتمون کپی نکنند.!!؟
سلام من قبل از اینکه سایت جدیدم رو بیارم بالا خیلی نگران قالب سایتم هستم
به خاطر اینکه یک سال پیش یکی از قالبهای انگلیسی رو به فارسی ترجمه کرده بودم و خیلی روش کار کرده بودم .
بعد از یه مدت دیدم که عین سایت من با همون قالب (البته بدون اطلاعات) حتی لوگوی خودم هم اونجا بود، کپی کرده بودند.
میخوام بدونم که چه راه هایی برای جلوگیری از کپی کردن قالب وجود داره؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-06-2010 05:56 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : چیکار کنیم که از قالب سایتمون کپی نکنند.!!؟
سلام
تقریبا هیچ راه حفاظتی وجود ندارد تا از قالب محافظت کنید
مگر اینکه منوها و کدهای خاصی در قالبتون باشه که اونها رو در نهایت میشه شبیه سازی کرد
موفق باشید
-
-
سلام
شما وقتی در انتهای سایتتون کپی رایت داشته باشید قالب شما هم شامل این قانون میشود ! هر چند اثبات این مورد زمانبر هست و دردسر و دویدن و به نتیجه نرسیدن داره ! اما خوب از هیچی بهتره !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
مهدی جان یه سئوال:
من واسه راه اندازی فروشگاه میخوام که شرکت رو ثبت کنم
بعدش مجوز آنلاین رو بگیرم
و بعدش می خوام که کلیه مطالب و تصاویر سایت رو هم مجوز بگیرم.
گزینه اول و دوم رو می دونم. ولی گزینه سوم رو باید چیکار کنم که کپی رایت قالب رو هم شاملش کنم؟
-
-
متأسفانه اطلاع کاملی در اینباره ندارم. ولی شاید سایت samandehi.ir بتونن به شما در این رابطه توضیحاتی را بدهند.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
آره همین بود. دست گلت درد نکنه.
دیده بودم که بعضی از سایتها نوشتن که ثبت شده از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی. م
منون.
-
-
من يه تكنيك بهتون ياد ميدم تا مخ هيچ بني بشري قد نده شما از چه قالبي استفاده مي كنيد.
ابتدا قالبتان را در يك پوشه روي دسكتاپتان بگذاريد (فايل ها باز باشد و فشرده نشده باشد)
با نرم افزار notpad++ يا همون نوت پد پلاس پلاس كه ميتونيد از سايت filehippo.com دانلود كنيد يرچ كنيد و آدرس پوشه قالبتون رو بديد و بهش دستور بديد تا در تمام پوشه و فايل هاي زيرمجموعه پوشه قالبتون هرجا نام قالبتون رو ديد به نام ديگري تغيير بده مثلا tem_123
حالا نام پوشتون رو به همون نامي كه تغيير داديد تغيير نام بديد و محتوياتش رو زيپ كنيد و قالب رو نصب كنيد
قالب با نام جديد آپلود ميشه
بعد پلاگين 404 را نصب كنيد تا هر آدرسي به غير از URL ها بسته شود
ميتونيد از پلاگين Stop ?tp= هم استفاده كنيد
پلاگين حذف راست كليك هم كه ديگه طرف رو منصرف مي كنه
-
-
[quote author=mehdiedalat link=topic=30815.msg153693#msg153693 date=1292861822]
من يه تكنيك بهتون ياد ميدم تا مخ هيچ بني بشري قد نده شما از چه قالبي استفاده مي كنيد.
ابتدا قالبتان را در يك پوشه روي دسكتاپتان بگذاريد (فايل ها باز باشد و فشرده نشده باشد)
با نرم افزار notpad++ يا همون نوت پد پلاس پلاس كه ميتونيد از سايت filehippo.com دانلود كنيد يرچ كنيد و آدرس پوشه قالبتون رو بديد و بهش دستور بديد تا در تمام پوشه و فايل هاي زيرمجموعه پوشه قالبتون هرجا نام قالبتون رو ديد به نام ديگري تغيير بده مثلا tem_123
حالا نام پوشتون رو به همون نامي كه تغيير داديد تغيير نام بديد و محتوياتش رو زيپ كنيد و قالب رو نصب كنيد
قالب با نام جديد آپلود ميشه
بعد پلاگين 404 را نصب كنيد تا هر آدرسي به غير از URL ها بسته شود
ميتونيد از پلاگين Stop ?tp= هم استفاده كنيد
پلاگين حذف راست كليك هم كه ديگه طرف رو منصرف مي كنه
[/quote]
سلام !
موضوع این تاپیک رو دیدید !؟ به نظرتون بهتر نیست اول موضوع تاپیک و مفهوم موضوع تاپیک رو متوجه بشیم و بعد در اون پست بدیم !؟
موضوع این تاپیک کپی نشدن قالب هست نه اینکه کسی متوجه نشه شما از چه قالبی استفاده کردید ! کسی که بخواد خیلی راحت میتونه. اگر زیاد وقت خودتون رو برای اینکار نگیرید بهتره
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)