سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: انتقال دامین از یک هاست به هاست دیگر

تشکر شده 18 بار در 15 ارسال

انتقال دامین از یک هاست به هاست دیگر

سلام
    می خواستم ببینم آیا امکان دارد که دامین اصلی یک هاست را ( که محتویات هاست بر روی آن دامین نشان داده می شود)
    و چندین alias domain به آن پارک شده است را به هاست دیگری منتقل کرد؟ و اگر این کار انجام شود آن alias domain ها دیگر محنوایات سایت را نشان می دهند؟چون alias domain ها تابع دامین اصلی هستند (کنترل پنل من پلسک است .کنترل پنل هاست جدید را نمی دانم)
    اگر می شود یک راهنمایی بکنید
    ممنون

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

پاسخ : انتقال دامین از یک هاست به هاست دیگر

سلام

اول از همه بگذارید براتون تفاوت هاست و دامنه را مشخص کنم !

دامنه : آدرس سایت شما
    هاست : فضای سایت شما

دامنه با اتصال به هاست شما تنها یک آدرس برای دسترسی کاربران به سایت ایجاد میکند تا کاربران با یاد داشتن آن آدرس به سایت شما دست یابی داشته باشند.

هاست شما از یک آیپی بهره میبرد عموماْ که بصورت اختصاصی برای شما میباشد و در هاستهای اشتراکی به صورت موارد مختلفی ممکن هستش نمایش داده بشه و ... . با استفاده از اون آیپی کاربران ممکن هست بتونن سایت رو مشاهده کنن (بستگی به تنظیمات سرور داره!)

آیپی شما دقیقاْ‌ مثل کدپستی هست و آدرس پستی میشه همون دامنه ! (این یک مثال برای درک موضوع هست)

حالا شما قصد دارید هاست خودتون رو تغییر بدید. وقتی شما تمام فایلهای هاست قبلی خودتون را به هاست جدید منتقل کنید طبیعتاْ نباید مشکلی براتون پیش بیاد چون park domain هم در هاست شما با استفاده از فایلهای خاصی کنترل میشه !

park domain ها هم میتونید دوباره انجام بدید در هاست جدید ! مورد خاصی نیست که نشدنی باشه. (اگر مشکلی پیش بیاد البته!)

به هر شکل سعی کنید با مدیر هاست جدید خود صحبتی را داشته باشید و در اینرابطه توضیحات کاملتری را طلب کنید و درخواست همکاری هاستینگ مقصد را داشته باشید.

در صورتی که plesk از قابلیت full backup پشتیبانی میکنه (اطلاع چندانی ندارم در اینباره که بله یا خیر) میتونید با استفاده از این توانایی و قابلیت با حداقل خطا و مشکل به هاست جدید نقل مکان نمایید.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

تشکر شده 18 بار در 15 ارسال

ممنون از پاسختان
    ولی فکر کنم من دقیقا نتونستم منظورم رو بیان کنم
    من نمی خوام فایل های یک هاست رو به هاست دیگه منتقل کنم.این کار قبلا انجام شده ! می خوام آدرس یک دامنه رو مثلا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو که مال هاست 1 هست و روی اون تنظیم شده روی هاست 2 تنظیم کنم که کلا محتویات هاست 2 رو نشون بده.حالا سوال من اینه ! من روی هاست 1 alias domian دارم.اگه این کاریو که در بالا گفتم انجام بدم تکلیف alias domain چی میشه؟ آیا می شه alias domin همان محتویات هاست 1 رو نشون یده در حالی که دومین اصلی که alais domain رو اون ست شده محویات هاست 2 رو نشون بده؟آیا چنین کاری امکان پذیر است؟

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

سلام

در لابلای صحبتهام به این موضوع اشاره کردم ولی چون فکر میکردم سوالتون مربوط به مورد دیگه ای هست به گونه دیگه توضیح دادم.

منظور شما دقیقاْ PARK DOMAIN هست

شما تمایل دارید با وارد کردن هر دامنه ای مثل MYNAME.COM , MYNAME.NET یک سایت مشاهده شود و با آپدیت سایت اصلی سایت دوم هم همان شکل نمایش داده شودَ که اینکار با استفاده از توانایی PARKDOAMIN انجام شدنی هست. البته پیشنهاد میکنم اینکار را نکنید ! از نظر بهینه سازی برای موتورهای جستجو شایسته نیست !

فقط کافیست DNS دامنه دوم را تنظیم نمایید و در هاست و پلسک
    دامنه دوم را پارک نمایید.

به همین سادگی

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)