سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: تماس ها چگونه مدیریت کنم؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 8 بار در 6 ارسال

تماس ها چگونه مدیریت کنم؟

سلام
    یه شرکتی نمایندگی خدمات و نمایندگی فروش در استانهای مختلف داره . تماس با این افراد را چطور مدیریت کنم؟
    مطلوب این است که فرد بیاد منو نمایندگان فروش یا نمایندگان خدمات و بعد استان مورد نظر را انتخاب کند یعنی به نظر می آید باید تماس ها به دو بخش خدمات و فروش تقسیم شود و بعد هر بخش به مجموعه استانها تقسیم شود.
    اما مشکل این است که الان بخش تماس قابلیت ایجاد بخش و مجموعه (یعنی زیر بخش) ندارد
    کسی راه حلی به نظرش میرسه ؟

البته یه راه این بود که به ازا هر استان 2 تا مجموعه درست کنم و بعد یه صفحه استاتیک که به این مجموعه ها لینک بشن .

اما امید دارم راه بهتری هم باشه و پیشنهاد بدید
    مرسی

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

پاسخ : تماس ها چگونه مدیریت کنم؟

سلام

با استفاده از فرم سازها شاید بتونید راه حل زیر را دنبال کنید ولی خوب در حد تئپوری میگم چون قبلاْ‌خودم اینکار را انجام ندادم !

فرم ساز بصوت مرحله به مرحله پیش برود (آجاکسی) به گونه ای که در فیلد اول کاربر استان و در فیلد بعدی که با انتخاب استان تغییر میکنه شهر و در فیلد بعدی همینطور ... .

که نیاز به دانش جاوا و احتمالاْ یه کامپوننت خاص هست ! البته شاید فرم سازهای موجود هم این امکان را به شما بدهند که باید بررسی کنید. چون قبلاْ چنین کاری را انجام ندادم بیشتر از این نمیتونم راهنمایی کنم.

ولی بصورت دستی کدنویسیش امکان پذیر هست پس با جوملا هم میتونید اینکار را انجام دهید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

erwin
    Guest

اما مشکل این است که الان بخش تماس قابلیت ایجاد بخش و مجموعه (یعنی زیر بخش) ندارد
    به نظرم نمیخواد از زیاد پیچیده اش کنی.
    توی جوملا از منوی تماس ها گزینه Category Manager: [ Contact Details ] رو کلیک کن و مجموعه مورد نظرتون رو ایجاد کنید.
    شما باید دو تا مجموعه ایجاد کنید . یکی به نام نمایندگان خدمات ، یکی هم به نام نمایندگان فروش.
    بعدش به قسمت Contact Manager برو و لیست استانهای مورد نظرتون رو ایجاد کنید. به هر تعداد که خواستید .

فقط برای اینکه کاربرتون مثلا قسمت نمایندگان فروش و خدمات شما رو به صورت یکجا نبینه بایستی در قسمت ایجاد منوی های خودتون به صورت دستی لینک ایجاد به تماس ها رو ایجاد کنید .
    برای این منظور به قسمت منوهای خودتون برید طبق تصویر زیر و بعدش گزینه Contact Category Layout رو کلیک کنید

حالا ابتدا مثلا در قسمت عنوان بنویسید نمایندگان خدمات شرکت و بعدش توی همین صفحه از سمت چپ گزینه Select Category رو باز کنید و مجموعه نمایندگان خدمات رو کلیک کنید. در این صورت منوی شما ساخته می شه و با کلیک کاربر بر روی اون شما لیست کلیه نمایندگان شما رو در کل کشور مثلا می بینه

خب تا اینجا همه چی درسته و این کار رو می تونید واسه نمایندگان فروش هم انجام بدید.

خب ممکنه که شما بخواید کاربر دسترسی سریع به استان مورد نظر خودش داشته باشه و دیگه لیست کلیه استان ها رو نبیه باید مثل تصویر زیر عمل کنید و لیست استان های خودتون رو ایجاد کنید

موفق باشید O0

تشکر شده 8 بار در 6 ارسال

سلام
    ممنون از توجه شما!
    آقا مهدی خیلی سخت میشه اینطوری!
    آقایerwin یه مشکلی هست که فکر کنم بهش فکر نکردید! در هر استان بیشتر از یک نماینده فروش یا خدمات وجود دارد!
    یعنی اگر مثل محتوا میشد بخش و محموعه تعریف کنیم خوب بود 2 تا بخش میزدم یکی خدمات یکی فروش در هر کدام هم 28 تا مجموعه به نام استانها میزدم و در هر مجموعه هم افراد معرفی میشدند. این یعنی 2 طبقه دسته بندی و بعد هم افراد میاد
    اما الان در تماس یک طبقه میشه محموعه تعریف کرد و نمیهش بخش تعریف کرد ! برای این یه راهی بفرماییید

erwin
    Guest

پیشنهاد می کنم که توی یک مطلب این نمایندگی ها رو به صورت فایل اکسل وارد کنید
    بعدش برای نمایش لینک آدرس و ایمیلهاشون از طریق ادیتورتون لینک بدید که به صورت ایمیل نمایش داده بشه.
    این راه هیچ درد سری هم نداره

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)