-
پس ازنصب حوملا نمی توانم وارد بخش کاربری شوم
سلام
پس ازنصب حوملا نمی توانم وارد بخش کاربری شوم لطفا در صورت امکان سریعا پاسخ مرا بدهید بخاطر این ارور گیرم
پس از اینکه administrator رو می نویسم این پیام رو میده
The requested document was not found on this server.
پس از پایان نصب نیز دوتا ارور بالای صفحه می نویسه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-16-2010 02:51 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : پس ازنصب حوملا نمی توانم وارد بخش کاربری شوم
سلام
فکر میکنم مشکل از اینجاست که فایل configuration.php یا وجود نداره یا دچار مشکل شده . ببینید روی هاستتون هست
-
-
سلام
اون 2 تا ارور را نیز بزارید ببینیم چی هستند
موفق باشید
-
-
پس از پاسخ شما به فایل های آپلودشده نگاه کردم و فایل configuration.php-dist رو به configuration.phpتغییر نام دادم
ولی اینبار ارور تغییر کرد و ارور زیر رو می نویسه :
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator to inform of the time the error occurred and of anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
میشه لطفا منو راهنمایی کنید.
-
-
سلام
با مدیر هاست خود تماس بگیرید.
یا علی
-
-
در جواب شما دوست عزیز
در زمانی که apache و php رو بروی سرور نصب کنیم برخی از ماژولها به صورت اتوماتیک نصب می گردند که بیشتر جنبه امنیتی دارند
و نمی گزارند کاربر به قسمتهایی یوزرنیم و پسورد را از روی دیتا بیس می خواند دسترسی داشته باشد
شما با مراجعه به مدیریت سرورتان و ازسال لینکی که در آن ارور 500 می دهد می توانید مشکلاتان را حل نمایید
به دلیل اینکه هر مدیر سروری روشهایی رو جهت فعال و یا غیر فعال نمودن ماژولها می گزارند و اکثر متفاوت می باشند من نمی توانم کمک کلی یا راهنمایی جامعی به شما بکنم چون هر سرور به صورت خاص خودش پیکر بندی می شود .
ولی پیشنهاد من این است
که یک فایل با نام php.ini بسازید و ماژولی را که می خواهد در این فایل از کار بندازید و مقادرش رو 0 یا off کنید
بعد از انجام این کار بر روی کامپیوترتان این فایل رو در فولدری که خطای 500 رو می دهد آپلود کنید احتمال 60 درصد مشکلتان بر طرف گردد
البته به مدیریت سرور شما بستگی دارد که اجازه تنظیم رو توسط php.ini به کاربران هاست داده باشد که یه خورده ریسک داره ولی اکثر مدیر سروران کار کشته این کار رو انجام می دهند
توجه داشته باشید حتما باید safe mod="Off باشه
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)