-
مشکل در سطح دسترسی کامپونت K2
سلام به دوستان
من K2 نصب کردم و طبق آموزشهایی که تو اینترنت خوندم 2 گروه کاربری مختلف ایجاد کردم و 2 مجموعه مختلف را به این گروه ها اختصاص دادم. طوری که هر یک از کاربران گروه 1 نتونه مجموعه مخصوص کاربران گروه 2 رو ببینه. طبق آموزش انجام دادم. اما بازم هر گروه کاربری به مجموعه مطالب گروه دیگه دسترسی داره. چطور میتونم این کارو انجام بدم یک کاربر روی لینک مجموعه محدود شده کلیک میکنه بگه: شما اجازه دسترسی ندارید.
لطفا کمکم کنید ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-19-2010 07:46 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل در سطح دسترسی کامپونت K2
سلام
هدف شما از استفاده این کامپوننت چی بود ؟
برای تعیین سطح دسترسی بوده ؟!
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
بله
چون من توی سایتم چند گروه کاربر دارم و میخوام هر کدوم از گروه های کاربری به مطالب گروه های دیگه دسترسی نداشته باشن قبل از K2 داشتم Juga 1.5 رو تست میکردم که دیدم به دردم نمی خوره و نیاز به Juga 2 دارم که اونم نتونستم پیدا کنم.
لطفا کمکم کنید...
-
-
کامپوننتی که شما انتخاب کردید کارش تعیین سطح دسترسی نیست و کارش انتشار مطلب هست
برای این منظور شما باید از این مورد استفاده کنید
کد:
http://extensions.joomla.org/extensions/access-a-security/backend-a-full-access-control/7010?qh=YToyOntpOjA7czozOiJhY2wiO2k6MTtzOjQ6ImFjbHMiO30%3D
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
از راهنماییتون خیلی ممنونم
اما دوست عزیز کامپوننتی که شما معرفی کردید به من اجازه تعریف گروه های کاربری متعدد رو نمیده. من نیاز دارم به این صورت دسترسی بدم:
2 گروه مطلب: مطالب گروه معاونت 1 و مطالب گروه معاونت 2
2 گروه کاربر: گروه 1 با دسترسی مشاهده مطالب معاونت 1 و گروه 2 با دسترسی مشاهده مطالب معاونت 2
اگر این کامپوننت امکان انجام این مراحل رو داره لطفا راهنماییم کنید که چطور این کارو انجام بدم.....
-
-
دوستان لطفا کمکم کنید هنوز مشکلم حل نشده
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)