-
مشکل در مرتب سازی مطالب در نسخه جدید جوملا
با عرض سلام خدمت اساتید گرامی؛
بعد از اینکه جوملا رو به نسخه جدید یعنی 5.22 ارتقا دادم، دیگه نمی تونم مطالب بخش ها رو به حالت کلی مرتب کنم و فقط بر اساس مجموعه مرتب میشن، در حالی که من تنظیم کردم که بر اساس مجموعه مرتب نشن..
توضیح بیشتر: مثلاً من یه بخش دارم به نام اخبار و این بخش دو تا مجموعه داره به نامهای ایران و جهان ..
حالا یه منو دارم به اسم اخبار که مطالب بخش اخبار رو به صورت بلاگ نمایش می ده (طرح بندی بلاگ بخش) و در تنظیمات منو قسمت "پارامترها - تجهیزات" گزینه "ترتیب مجموعه" رو روی "نه تنها به صورت اصلی مرتب شود" و گزینه "ترتیب اصلی" رو روی "جدیدترین در ابتدا" قرار دادم.
به طور خلاصه یعنی باید مطالب بخش اخبار به صورت کلی و بدون ارتباط با مجموعه شون مرتب بشن .. اما این اتفاق نمی افته و بر اساس مجموعه مرتب میشن ..
تا نسخه 5.20 این مشکل رو نداشتم اما تو نسخه 5.22 این مشکل ظاهر شده .. هم روی لوکال و هم روی وب ..
ممنون میشم اگه از دوستان کسی بتونه کمک کنه ..
------
هیچکدوم از اساتید نمی تونن به ما کمک کنن !!!؟؟؟
**
دو پست شما یکی شد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-22-2010 05:45 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل در مرتب سازی مطالب در نسخه جدید جوملا
سلام
دوست عزیز برای گرفتن پاسخ کمی صبور باشد
جوملا 1.5.22 مامبولرن را روی جوملا خود اکسترکت کنید و سپس پوشه installtion را پاک کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
سلام ..
چشم .. صبر می کنم ..
اما من از اول هم جوملا 1.5.22 مامبولرن رو نصب کرده بودم ..
برای اطمینان از نسخه انگلیسی سایت اصلی هم استفاده کردم که باز هم این مشکل وجود داره ..
ممنون میشم کمک کنید ..
-
-
سلام
این مشکل رو فقط در ارتقا دارید یا با نسخه اصلی هم این مشکل را دارید ؟
( جوملا 1.5.22 مامبولرن را در فولدر دیگری نصب کنید و ببینید این مشکل با این نسخه هم مشکل دارید )
یا علی
-
-
ممنون جناب فیروزمندان ..
مشکل عجبیه .
بعد از اینکه شما این مطلب رو نوشتید من جوملای جدید رو نصب کردم و بخش و مجموعه ایجاد کردم و براشون منو هم ساختم، اینطوری مشکلی نداره ..
اما مشکل من اینجاست که وقتی تو همین نسخه جدید پایگاه داده ای که قبلاً تو نسخه های قبلی درست کردم رو ایمپورت می کنم مشکل ایجاد میشه ..
در حالی که تا نسخه 5.21 این مشکل وجود نداشت ..
من از نسخه 5.17 شروع کردم و تا حالا این روند (ایمپورت کردن پایگاه داده) رو ادامه می دم اما تو نسخه 5.22 این مشکل ظاهر شد..
به نظر شما مشکل از چیه ؟؟
اما یه سوال دیگه دستورات و توابعی که این عمل مرتب سازی بخش ها رو انجام می دن تو چه فایلهایی قرار دارن که اگه مشکل حل نشد اون فایل ها رو با نسخه 5.21 جایگزین کنم ..
ممنون میشم کمک کنید ..
-
-
سلام
احتمالاً سطح دسترسی فایل های شما درست نیست و فایل های جوملا که رو جوملا قبلی میریزید درست جایگزین نمیشود
با شراطی که توضیح دادید
به نظرم شما دو راه دارید
1) جوملا رو درست جایگزین کنید ( اگر سطح دسترسی ندارید از طریق مدیر هاستیگ عمل کنید )
2) جوملا 1.5.21 نصب کنید و به 1.5.22 ارتقا دهید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
سلام ..
ممنون آقا مرصاد ..
من دارم رو لوکال این کارها رو انجام می دم .. پس مشکل سطح دسترتی ندارم ..
اما کاری که شما گفتید رو هم انجام دادم:
اول جوملا 1.5.21 رو نصب کردم و پایگاه داده ی که از قبل داشتم رو ایمپورت کردم .. تا حالا هیچ مشکلی وجود نداره ..
اما همینکه به نسخه 1.522 ارتقا دادم بازم مشکل ظاهر شد ..
نمی دونم قضیه چیه !!!!!!!!! :-\ :-\ :-\ :-\
راستی شما نمی دونید دستورات و توابعی که این عمل مرتب سازی بخش ها رو انجام می دن تو چه فایلهایی قرار دارن ؟؟
-
-
سلام
جوملا 1.5.21 جوملا کار کدام گروه است ؟
شما مستقیما جوملا 1.5.22 مامبولرن را نصب کنید و دیتابیس جوملا 1.5.21 را در این جوملا ایمپرت کنید ...
یا علی
-
-
سلام
مستقیم جوملا 1.5.22 رو نصب کردم و بعد دیتابیس جوملا 1.5.21 را در این جوملا ایمپرت کردم اما بازم مشکل ظاهر شد
راستی ریسک استفاده از جوملا 1.5.21 چقدره ؟؟؟ می صرفه از همون استفاده کنم و به 1.522 ارتقا ندم ؟؟
اگه نمی صرفه سوال قبلیم رو تکرار می کنم:
شما نمی دونید دستورات و توابعی که این عمل مرتب سازی بخش ها رو انجام می دن تو چه فایلها و پوشه هایی قرار دارن ؟؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)