-
swmenu
سلام
لطفا دقت کنید بعد نظر بدید
من قبلا چند بار این سوال رو مطرح کردم و به جواب نرسیدم
لطفا این سری جوابمو بدید
من می خوام توی سایتم منو داشته باشم منوی آبشاری و این ماژول ها هم به دردرم نمی خوره
تا اینجا که من فهمیدم باید از SWMENU استفاره کنم
من این کامپونت رو نصب کردم ولی طریقه استفاده از اون رو بلد نیستم
در جستجو ها هم فقط مشکلاتشون با این کامپونت مطرح شده نه آموزش و طریقه استفاده
و حتی به درخواست یکی از دوستان که آموزش خواسته بود آقای فیروزمندان فقط یه PDF خارجی گذاشتن که مربوط میشه به نسخه های
قبلی جوملا که انگلیسی بود
حالا لطفا کمک کنید و طریقه استفاده از اون رو به طور کامل توضیح بدید
و در حد امکان آموزشی به فارسی قرار بدید
از همه دوستانی که قصد کمک دارند نهایت تشکر رو دارم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-29-2010 12:39 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : swmenu
سلام
به صورت خلاصه اگر بگم:
وارد کامپوننت بشید ، یک سری مشخصات از شما برای ساخت ماژولش میگیره که همون ماژول آبشاری مورد نظر شماست ، سپس در سایر تنظیمات نوع منو ، رنگ و ... را ست میکنید
موفق باشید
-
-
وقتی که روی کامپونت ها>منو ساز آبشاری میشم یه صفحه باز میشه که این ها رو نوشته چیکار کنم؟
500 - •یک خطا بوجود آمده است•
JDatabaseMySQL::query: 1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1 SQL=SELECT menuid AS value FROM jos_modules_menu WHERE moduleid=
Call stack
# Function Location
1 JAdministrator->dispatch() C:\wamp\www\joomla\administrator\index.php:67
2 JComponentHelper->renderComponent() C:\wamp\www\joomla\administrator\includes\applicat ion.php:136
3 require_once() C:\wamp\www\joomla\libraries\joomla\application\co mponent\helper.php:162
4 editDhtmlMenu() C:\wamp\www\joomla\administrator\components\com_sw menufree\admin.swmenufree.php:92
5 JDatabaseMySQL->loadObjectList() C:\wamp\www\joomla\administrator\components\com_sw menufree\admin.swmenufree.php:247
6 JDatabaseMySQL->query() C:\wamp\www\joomla\libraries\joomla\database\datab ase\mysql.php:458
7 JError->raiseError() C:\wamp\www\joomla\libraries\joomla\database\datab ase\mysql.php:231
8 JError->raise() C:\wamp\www\joomla\libraries\joomla\error\error.ph p:171
9 JException->__construct() C:\wamp\www\joomla\libraries\joomla\error\error.ph p:136
-
-
کامپوننت به درستی نصب نشده
بهتره اول روی لوکال هاست امتحان کنید
-
-
من توی لوکالم و این پیغام رو میده
-
-
سلام
کامپوننت درست نصب نشده یکبار پاکش کنید و مجددا نصب نمایید
موفق باشید
-
-
شاید نسخه ای که استفاده میکنید ایراد داشته باشه! نسخه رایگان رو از سایت اصلیش میتونید دانلود کنید در مورد نسخه های نال شده هم دقت کنید!!!!
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)