با سلام.
چرا وقتی کسی از طریق گوگل وارد سایت من میشه مستقیم به ادامه مطلب میره؟یعنی خود مطلب اول نمایش داده نمیشه که بعد کاربر ادامه مطلب رو بزنه؟
با تشکر.

با سلام.
چرا وقتی کسی از طریق گوگل وارد سایت من میشه مستقیم به ادامه مطلب میره؟یعنی خود مطلب اول نمایش داده نمیشه که بعد کاربر ادامه مطلب رو بزنه؟
با تشکر.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
چی سرچ میکنید ؟
ادرس سایت ؟
شاد و سلامت در پناه ایزد
ببینید مثلا وقی کسی عبارت"دانلود آخرین ورژن نرم افزار Combofix Latest version "رو توی گوگل سرچ میکنه.سایت من نمایش داده میشه و بعد کاربر با ورود به سایت من مستقیما به ادامه مطلب میره.(میتونید امتحان کنید).اگه دقت کرده باشید در سایتهای بزرگ مثل دانلودها اینجوری نیست.
مثلا شما وقتی عبارت "دانلود نرم افزار پارتیشن مجیک"توی گوگل سرچ کنید سایت دانلودها میاد بالا و بعد وقتی کاربر وارد سایت دانلودها میشه مستقیم به ادامه مطلب نمیره اول خود مطلب رو نشون میده و بعد کاربر باید ادامه مطلب رو بزنه تا مطلب رو به طور کامل ببینه.(این رو هم میتونید امتحان کنید).حالا منم میخوام سایتم مثل سایت دانلودها عمل کنه.امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.
آدرس سایت من:
با تشکر.کد:http://thebestsoftware.gigfa.com
از سایت شما 4 تا لینک نمایش میده
دو مورد اول مستقیم میره تو مطلب شما ( که اصلاً بد نیست ) بر اساس تگ ها وارد میشه
شاد و سلامت در پناه ایزد
خب حالا من میخوام مستقیم وارد همه مطلب نشه.اول مطلب رو نشون بده بعد با زدن ادامه مطلب کل مطلب رو نشون بده؟در صورتی که الآن مستقیما کل مطلب رو نشون میده(که من نمیخوام اینجوری باشه).
یعنی توضیحات من توی پست 2 کامل نبود؟!
کسی از دوستان نمیده مشکل از کجاست؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)