من این قسمت رو در سایت دارم و تیک هم خورده اما نمیدونم چرا در سایت نمیش داده نمیشه؟
چطور میتونم چیزی مثل این داشته باشم؟؟؟
آمار بازدید
کل کاربران: 949575
کاربران امروز: 2212
کاربران آنلاین: 44
بیشترین کاربر آنلاین: 477

من این قسمت رو در سایت دارم و تیک هم خورده اما نمیدونم چرا در سایت نمیش داده نمیشه؟
آمار بازدید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
برای نشان دادن
از این ماژول استفاده کن [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] برای ظاهر شدن لینک دانلود با نام کاربری وارد سایت شوید
برای کاربران آنلاین: 44 خود مامبو یک ماژول به نام حاضرین در سایت داره که می تونی از اون استفاده کنی
اما چون شما از دو ماژول استفاده می کنید می تونید نمایش نام ماژول دوم را غیر فعال کنید تا درست همان چیزی که می خواهید مثل این براتون نشان داده شود
آمار بازدید
اما برای بیشترین کاربر آنلاین: 477 ماژولی ساخته نشده یا باید خودتون درست نمایید یا که سفارش بدید براتون درست نماییم (در این مورد با آقای فیروزمندان تماس بگیرید)
یا علی/خداحافظ
[quote author=navid link=topic=351.msg1769#msg1769 date=1139257637]
آمار بازدید
[/quote]
اینها رو کجای سایتتون دارید؟؟؟؟ آیا ایتها مربوط به مامبو میشه؟؟؟
na man jaee didam fekr kardam shayad ro mambo ham piyad ebeshe alaan kari ke jenabe ahmad zade farmodand o man anjam dadam amaa chizi dar site namayesh dade nemishe screen shot esho bebinid
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تذکر مدیر : لطفا مطالب رو به صورت فارسی تایپ کنید . در صورت مشاهده مجدد تاپیک شما حذف خواهد شد .
احتمالا ماژول فعال نیست
آموزش مربوطه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[quote author=navid link=topic=351.msg1776#msg1776 date=1139259606]
na man jaee didam fekr kardam shayad ro mambo ham piyad ebeshe alaan kari ke jenabe ahmad zade farmodand o man anjam dadam amaa chizi dar site namayesh dade nemishe screen shot esho bebinid
[/quote]
یک کمی واضح تر هم میتونستیدمن این قسمت رو در سایت دارم و تیک هم خورده اما نمیدونم چرا در سایت نمیش داده نمیشه؟![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)