سلام
من چگونگی گذاشتن بنر فلش با استفاده از کامپوننت artbanner رو میخواهم بهم یاد بدین آخه هر کاری میکنم نمیتونم بنر فلش بزارم

سلام
من چگونگی گذاشتن بنر فلش با استفاده از کامپوننت artbanner رو میخواهم بهم یاد بدین آخه هر کاری میکنم نمیتونم بنر فلش بزارم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
چرا کمی وقت نیمی گذارید و جستجو کنید
اما جواب شما
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
عزیز من جستجو کرده بودم در این مورد ولی این تاپیکی که شما آدرس دادی هم توش یک پستش آدرس دانلودش گذاشته و پست دیگشم گفتن در خود کامپوننت تبلیغات پیش فرض چگونه بنر فلش بزاریم که من همون راهم تست کردم ولی مشکل داره
دوستان من میخواهم یکی برام بگه مرحله به مرحله چطوری تنظیمات رو انجام بدم که بشه بنر فلش قرار داد
جدای از آموزش این کامپوننت یک راه دیگه هم براتون می تونم پیشنهاد کنم
اینکه شما در قسمت مدیریت --> ماژول --> جدید
ماژولی بسازید و در قمست ادیتور فایل فلش خود را بیاورید و از طریق کد html و یا آیکون flash بعد می توانید این
ماژول را در موقعیت بنر ذخیره و انتشار دهید .
البته این در حد یک پیشنهاد و راه است اگر این کمکی نکرد بگویید تا در مورد artbanner صحبت کنیم
در مورد ArtBanner:
شما ابتدا توی Manage Clients یک Client ایجاد کنید.
بعد وارد Manage Banners بشید.
گزینه جدید (New) را بزنید
این گزینه ها رو باید پر کنید:
Banner Name: یک نام برای بنر خود انتخاب کنید
Client Name: نام Client که درست کردید را انتخاب کنید
Category Name: بر روی 468*60 تنظیم کنید
Banner URL: باید بنر خود را انتخاب کنید (بنر فلش خود را در پوشه images/stories/banners مامبو از قبل باید کپی کرده باشید)
Click URL: آدرسی که با کلیک بر روی بنر با آن میرود را مشخص کنید
بقیه گزینه ها هم از اسمشون معلومه
در نهایت ذخیره (Save) رو بزنید.
حالا بنر شما به لیست اضافه شده
معمولا ابتدا Unpublish هست .. که شما باید بر روی ضربدر قرمز روبروی نام بنر کلیک کنید تا Publish بشه.
ممنون از کمکتون من مشکلم رو حل کردم وقتی در قسمت کد دلخواه کد بنر فلشم رو میزاشتم ارور میداد که باید حتما یه عکس برای بنر انتخواب کنی و وقتی اینکارو میکردم عکس بنر رو اون پائین نمایش میداد بعد من فکر میکردم که توی سایتم اون عکس رو نشون میده در صورتی که خود بنر فلش رو نمایش میداده و من به همین علت هیچ وقت ok آخر رو نمیزدم و متوجه این کار نشده بودم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)