سلام
میخواستم ببینم میشه جوملای فبلی رو پاک کرد و جوملای جدید نصب کرد ولی مطالب . منو ها و بخش و ..... از بین نره و همون طوری دوباره برشگردون. آیا راه حلی داره ؟

سلام
میخواستم ببینم میشه جوملای فبلی رو پاک کرد و جوملای جدید نصب کرد ولی مطالب . منو ها و بخش و ..... از بین نره و همون طوری دوباره برشگردون. آیا راه حلی داره ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
اگر تغييرات مربوط به فايل ها باشه نميشه جوملا رو حذف و دوباره نصب كرد.
اما اگر تغيير خاصي در فايل ها نداريد و امكانات اضافي نصب نكرديد مي تونيد از ديتابيس پشتيبان بگيريد و براي جوملاي جديد از همين ديتا بيس استفاده كنيد.
وایسید کلا براتون توضیح بدم چرا این شوال رو پرسیدم شای بهتر متوجه شدید و من هم جوابم رو گرفتم
فکر کنم همتون دیدید که بعضی قالب ها رو که دانلود میکنی 2 تا فایل زیپ داخلش هست که یکی قالب خالی هست و یکی هم پک کامل جوملا با همون قالب و ماژولاش و پلاگیناش و ... که به اصطلاح quick package گفته میشه . من میخواستم این قالبی که دانلود کردم با همون امکانات و شکل رو داشته باشم ،
ولی وقتی قالب خالی رو نصب کردم قالب چون ماژولاش و پلاگیناش و ... نبود ( منو هاش به هم میریخت ،صفحه هاش قاطی میکرد و ...) و اکش کردم .
وقتی هم که کوییک پکیج رو کلا ریختم که خود جوملا هم داخلش بود قالب کاملا درست با منو های درست و موقعیت های درست کار کرد ولی یک مشکلی دارد که وقتی میری داخل قسمت مدیریت انگلیسی میشد و
من فایل language های همه ی قسمت های جوملا رو جایگزین جوملای quick pack کردم و تنظیمات داخل مدیریتشم انجام دادم ولی باز هم انگلیسی بود و الان نمیدونم چیکار کنم . حالا ببینید من چه قسمت های quick packe اصلی رو باید جایگزین کنم برای داشتن این ها
1- مدیریتش فارسی بمونه 2 - ورژن quick pack 1.5. هست که میخوام 1.5.22 باشه 3333)))))) خیلی مهم . مدیریت دست نخوره و من قالب رو صحیح سالم داشته باشم
دروود
جوملای 1.5.22 مامبولرن را روی جوملای خودتون اکسترکت کنید و پوشه instatilon رو پاک کنید
در قسمت زبان جوملا زبان فارسی رو بگذارید روی دیفالت
شاد و سلامت در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)