-
درخواست راهنمایی برای تغییر ورژن اس ام اف
سلام و درود بر دوستان خوب مامبولرن
دوستان من مدت زیادی است که از smf 2 rc4 استفاده می کنم . انجمن خوبی دارم و کاربران هم فعالیت می کنند .
اما یک مشکل عمده دارم و اون هم اینه که از نسخه RC4 پشتیبانی خوبی به عمل نمیاد چه در سایت اصلی چه در سایت های فارسی
عملا بسته های زیادی برای این نسخه وجود نداره و فارسی هم که خیلی کم
حالا سوال من این است که :
به نظر شما
آیا بهتر نیست که من smf 1.12 نصب کنم ؟
آیا smf 1.12 بهتره ؟ پشتیبانی اش چی ؟
بسته های فارسی خوب چی ؟
با این کار تمام اطلاعات انجمن از بین می ره . آیا ارزشش رو داره ؟
روی این نسخه پرتال فارسی نداریم . این هم یک مشکل اساسی . در smf 1.12 چه طوری است ؟
در کل بین این دو موضوع گیر کردم . هر کس هر جور راهنمایی یا پشنهادی داره ، خوشحال می شم بشنوم .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-10-2011 09:43 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : درخواست راهنمایی برای تغییر ورژن اس ام اف
سلام
به نظر من در کل ارزششو نداره و تا چند وقت دیگه همه مجبورن سوئیچ کنن به نسخه های بالاتر و بلطبع پشتیبانی بهتر میشه
موفق باشید
-
-
زمانی که می خواستم اس ام اف رو استفاده کنم دیدم که نسخه جدیدی به نام اس ام اف 2 اومده و آخرین ورژن هم به حساب میاد و قبلی اش اس ام اف 1.11 بود . با خودم گفتم این جدیدتره و از این پس همه میان روی این کار کنند . اما با اومدن نسخه 1.12 نظرم عوض شد و اینطور برداشت کردم : الان به دو دسته جدا تبدیل شده . یک دسته اس ام اف 1 است که اخرین ورژنش 1.12 که جدید اومده و اون یکی 2 است که به ترتیب rc1 و rc2 و rc 3 و این اخریش rc4
الان هر دو گروه هستند و هر دو داره پیشرفت می کند و نسخه های جدیدشون هم میاد . تنها چیزی که این وسط هست اینه که خود simple machine نشخه 2 اش رو توصیه نمی کنه .
این برداشت من بود . آیا برداشتم درسته ؟
---
دوستان این موضوع خیلی برام مهمه . خوشحال می شم همه همکاری کنید . 
به نظر شما استفاده از smf 1.12 به سود منه یا استفاده از smf 2 rc 4 ( با توجه به آنچه در پست بالا ذکر شد ) ؟
دو پست شما یکی شد.
-
-
دروود
دوست عزیز
چیزی که از صحبت های شما بر میاد بهترین راه حل مشکل شما این هست که از پست ها و مطالب و کاربران بکاپ تهیه کنید . و اخرین ورژن انجمن رو نصب کنید و اطلاعات و کاربران خودتون رو بازگردانی کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
[quote author=Mr.MersaD link=topic=31406.msg155450#msg155450 date=1294757705]
چیزی که از صحبت های شما بر میاد بهترین راه حل مشکل شما این هست که از پست ها و مطالب و کاربران بکاپ تهیه کنید . و اخرین ورژن انجمن رو نصب کنید و اطلاعات و کاربران خودتون رو بازگردانی کنید
[/quote]
موضوع سر دو موضوع است یکی اینکه اصلا 1.12 بهتر و آینده بهتری داره یا RC4 ؟
دوم اینکه وقتی Rc4 ام رو تبدیل کنم به 1.12 . اون وقت دیگه ورژن هاش متفاوت است و نمی شه بانک اطلاعاتی قبلی رو import کرد روی بانک انجمن ورژن متفاومت !!
مگر اینکه بشه جور دیگه از خود اطلاعات نه بانک اطلاعاتی بک آپ گرفت که مشکل سازگاری هم به وجود نیاد .
ممنون میشم اساتید راهنمایی بفرمایید . لطفا کامل باشه تا بتونم عملی اش کنم .
-
-
به نظر من در کل ارزششو نداره و تا چند وقت دیگه همه مجبورن سوئیچ کنن به نسخه های بالاتر و بلطبع پشتیبانی بهتر میشه
-
-
دروود
حامد عزیز بحث من ارتقا نیست
نوید عزیز کاملاً درست گفتن ولی انجمن ایشون مشکل داره و به نظرم باید از نو راه اندازی بشه تا دچا مشکلات بزرگتر و بدتری نشه
شما میتونید هم از ورژن 2 استفاده کنید هم از 1.1.12
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
[quote author=Mr.MersaD link=topic=31406.msg155491#msg155491 date=1294771943]
نوید عزیز کاملاً درست گفتن ولی انجمن ایشون مشکل داره و به نظرم باید از نو راه اندازی بشه تا دچا مشکلات بزرگتر و بدتری نشه
شما میتونید هم از ورژن 2 استفاده کنید هم از 1.1.12
[/quote]
ما مخلص آقا mersad عزیزم هستیم
من با نظر هر دوی شما عزیزان موافقم
ندیده دوست دارم آقا mersad
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
دوست عزیز
شاد و سلامت در پناه ایزد
من میخوام اس ام اف 1.1.11 رو به 2 ارتقا بدم. میشه راهنمایی کنید؟ چطور بکاپ بگیرم؟
ممنون
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)