با سلام
با smtp موجود ،ایمیل هایی در حدود 12000 تا میخواهیم ارسال کنیم
از برنامه های مختلفی استفاده کنیم فقط میگوید چند ایمیل نرفته اما گزارش دقیق نمیدهد که به دست چه کسانی ایمیل نرسیده است.
نرم افزاری که این کار را انجام دهد چیست؟

با سلام
با smtp موجود ،ایمیل هایی در حدود 12000 تا میخواهیم ارسال کنیم
از برنامه های مختلفی استفاده کنیم فقط میگوید چند ایمیل نرفته اما گزارش دقیق نمیدهد که به دست چه کسانی ایمیل نرسیده است.
نرم افزاری که این کار را انجام دهد چیست؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
دوست عزیز اگر ایمیل هات فعال باشند برات میفرستم
اگر موافق هستی خبر بده
گزارش کامل هم بهت میدم چند نفر ایمیل رو باز کردن چند نفر روی لینک ها کلیک کردن و... نمودار کامل رو بهت میدم
موفق باشی
سلام
ميشه بگي از چه سيستمي استفاده ميکني ؟
شاد باشيد
من از سیستم advance mailer استفاده میکنم
اما گزارش دقیق نمیده
من smtp رو دارم اما سیستمی که گزارش بده رو دنبالش هستم که اگر معرفی کنید ممنون میشم
خوبیه advance mailer اینه که ایمیل های ما رو که زیاده import میکنه و در گروه بندی های مختلف میرسته
اما معایبش همین گزارش ندادنشه
که اگر معرفی کنید ممنون میشم![]()
سلام
دوست عزیز
من از طریق سایتم ایمیل ارسال میکنم
یک لیست ایمیل میدی به برنامه و اونم برات ارسال میکنه
بهت میگه کی ایمیل رو باز کرده(ساعت و تاریخ)کی ایمیل رو برای کس دیگه ایی ارسال کرده کی روی لینک کلیک کرده کی ایمیلشو از لیست ایمیل ها پاک کرده و خیلی چیزهای دیگه
نمودار کامل هم برات میگشه
اگر موافق هستی ایمیلها رو بهم بده برات می فرستم
موفق باشی
دروود
دوست عزیز میتونید از کامپوننت فوق العاده پیش رفته و با کاربری راحت که حتی نسخه جدید اون با 1.6 هم سازگار هست استفاده کنید
شاد و سلامت در پناه ایزدکد:http://extensions.joomla.org/extensions/content-sharing/newsletter/10341?qh=YToxMTp7aTowO3M6NDoic2VuZCI7aToxO3M6Nzoic2VuZGluZyI7aToyO3M6NToic2VuZHMiO2k6MztzOjY6InNlbmRlZCI7aTo0O3M6NToiZW1haWwiO2k6NTtzOjg6ImVtYWlsaW5nIjtpOjY7czo2OiJlbWFpbHMiO2k6NztzOjc6ImVtYWlsZWQiO2k6ODtzOjc6ImVtYWlsZXIiO2k6OTtzOjY6ImVtYWlsbCI7aToxMDtzOjEwOiJzZW5kIGVtYWlsIjt9
سلام
دوست عزیز این کامپونتی که معرفی کردید گزارش نمی دهد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)