-
نداشتن فایل منیجر در cpanel
با عرض سلام
من دو تا مشکل دارم . یکی اینه که در cpanel قسمت file جایی برای ورود به file manger وجود نداره !
و یکیدیگه یه سوال در مورد نصب جوملا - اونم اینه که برای نصب جوملا حتمن باید فایل را اکسترنک کرد یا اگر فایل rar هم باشد میشه اقدام به نصب کرد ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-15-2011 09:21 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : نداشتن فایل منیجر در cpanel
اینم یک عکس از مشکل اولم
[img width=377 height=480]http://s23.aks98.com/files/94877208124445100430.jpg[/img]
-
-
سلام
در مورد file manager با پشتیبانی هاست در تماس باشید
در مورد فایل rar شما امکان اکسترکت نخواهید داشت. بهتر هست از zip - tar.gz- tar.bz استفاده کنید
یا علی
-
-
مثل اینکه سوال دوم رو درست نپرسیدم . منظورم اینه که اگه فایل نصب zip باشه بازم باید برای نصب حتمن باید اکسترکت کرد یا نه ؟
چون فایل زیپ 7 مگابایت هست اما فایل اکسترکت شده اون 140 مگابایت !!
-
-
با پشتیبانی شرکتی که این هاستو به من فروخته بود تماس گرفتم و گفت که برای سبکی سیستم گزینه ی file manger روی تمام پلن های خود حذف کرده ایم و شما باید از طریق my computer اقدام نمایید !
به دلیل سرعت کم اینترنت و قطع و وصل شدن مداوم اون نمی تونم فایل ها رو اکسترکت کنم . از دوستانی که اینترنت پر سرعت دارند تقاضا دارم که در صورت امکان این کار رو برای من انجام بدن .
با تشکر
-
-
سلام
بله حتما باید extract کنید . اما موردی که شما ذکر میکنید خیلی غیر عادیست . فایل ZIP با حجم 7 مگابایت بعد از اکسترکت شدن نباید 140 مگا بایت بشه !
این فایل رو روی کامپیوتر شخصیتون اکسترکت کنید ببینید حجم فایل ها چقدر هستند ؟
کد:
با پشتیبانی شرکتی که این هاستو به من فروخته بود تماس گرفتم و گفت که برای سبکی سیستم گزینه ی file manger روی تمام پلن های خود حذف کرده ایم و شما باید از طریق my computer اقدام نمایید !
من جای شما باشم بدون درنگ شرکت هاستینگ دیگری انتخاب میکنم ! صحبتی که ایشون کرده نشون دهنده عدم آشنایی پشتیبانی هاستینگ فعلی شما با مقدماتی ترین مسائل است.
file manager در سی پنل به MyComputer ربطی نداره !
فایل منیجر باید روی cpanel باشه !
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)