-
احتیاج به یک کامپوننت
سلام
دوستان من یه کامپوننت لازم دارم که به هر کدوم از اعضا یه صفحه شخصی بده و تو اون صفحه شخصی یه سری اطلاعات نمایش داده بشه که خودم قبلا بهش دادم
و اون اطلاعات توانایی محاسبه شدن داشته باشه
چنین چیزی سراغ دارین ؟
شاد باشید................
ممنون میشم جواب بدین
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-16-2011 08:07 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : احتیاج به یک کامپوننت
سلام
اینکه هرکسی یک صفحه شخصی داشته باشه خوب با کامپوننت CB امکان پذیر هست ! اما این اطلاعاتی که فرمودید چیه !؟ اگر قصد دارید دستمزد کارمندان یک شرکت را حساب کنید CB نخواهد توانست به شما کمک کند ! چون افزونه ای برای گسترش CB در این ارتباط موجود نیست و اگر لازم باشه باید بنویسید.
دقیقاً هدفی که دارید را بفرمایید تا شاید کامپوننتی که نزدیک به درخواست شما باشه را در صورت وجود معرفی کنیم که با کمترین تغییرات به هدف برسید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
سلام عزیز
بهتر اینه که صفحاتی رو که می خواهید بنویسید و با لینک آور آنها رو به منوی کاربری اضافه کنید و سطح دسترسی رو هم فقط برای اعضا انتخاب کنید
اللهم عجل لولیک الفرج
-
-
سلام آقا مهدی
من یه سایت تعاونی مسکن دارم
میخوام هرکی یه صفحه داشته باشه که وقتی مباد تو میزان هزینه هایی که ریخته رو (مدیر وارد کرده) و امتیاز اکتسابی (بر اساس تاریخ واریز و تاریخ ثبت نام و...) محاسبه میشه رو ببینه
همین
منتظر شما هستم
شاد باشید
-
-
دروود
کد:
http://extensions.joomla.org/extensions/clients-a-communities/membership/5949?qh=YTo1OntpOjA7czo1OiJwb2ludCI7aToxO3M6NjoicG9pbnRzIjtpOjI7czo4OiJwb2ludGluZyI7aTozO3M6NzoicG9pbnRlZCI7aTo0O3M6NzoicG9pbnRzJyI7fQ%3D%3D
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
سلام
داداش مرصاد
این فارسی شده ؟ ضمنا لینکی هست توضیحاتی در موردش داده باشه ؟؟؟؟؟/
انگلیسیشو خوندم
میخوام تجربه استفادشو بپرسم
خیلی آقایی
شاد باشی همیشه
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)