-
ارور در وارد کردن بانک اطلاعاتی از لوکال به هاست
با سلام
من اولین سایت جوملاییم رو ساختم و تازه با محیط این برنامه آشنا شدم،
طبق دستوراتی که در مامبولرن گفته شده پیش رفتم و در لوکال سایتم مشکلی نداره...
مشکل من در import کردن فایلی است که قبلا از لوکال export کرده بودم و با ارور زیر مواجه می شم:
SQL query:
-- -- Dumping data for table `bak_components` -- INSERT INTO `bak_components` (`id`, `name`, `link`, `menuid`, `parent`, `admin_menu_link`, `admin_menu_alt`, `option`, `ordering`, `admin_menu_img`, `iscore`, `params`, `enabled`) VALUES (1, 'Banners', '', 0, 0, '', 'Banner Management', 'com_banners', 0, 'js/ThemeOffice/component.png', 0, 'track_impressions=0\ntrack_clicks=0\ntag_pre fix=\n\n', 1), (2, 'Banners', '', 0, 1, 'option=com_banners', 'Active Banners', 'com_banners', 1, 'js/ThemeOffice/edit.png', 0, '', 1), (3, 'Clients', '', 0, 1, 'option=com_banners&c=client', 'Manage Clients', 'com_banners', 2, 'js/ThemeOffice/categories.png', 0, '', 1), (4, 'Web Links', 'option=com_weblinks', 0, 0, '', 'Manage Weblinks', 'com_weblinks', 0, 'js/ThemeOffice/component.png', 0, 'show_comp_description=1\ncomp_description=\n show_link_hits=1\nshow_link_description=1\nshow_ot her_cats=1\nshow_headings=1\nshow_page_title=1\nli nk_target=0\nlink_icons=\n\n', 1), (5, 'Links', '', 0, 4, 'option=com_web[...]
MySQL said: Documentation
#1062 - Duplicate entry '1' for key 1
- لوکال و با wamp بالا اورده بودم و win7 64X دارم.
- پایگاه داده رو در هاست ایجاد کردم به همراه یوزر و جوملا ام به درستی نصب شده.
-از هاست لینوکسم استفاده کردم.
متاسفانه نتونستم خودم راهی پیدا کنم و اگه راهنماییم کنین ممنون می شم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-17-2011 01:45 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : ارور در وارد کردن بانک اطلاعاتی از لوکال به هاست
مشکل با دستکازی در قسمت دیتابیس لوکال در تایید موارد حل شد!
فکر نمی کردم خودم کاری بتونم بکنم مگه نه سوال نمی پرسیدم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)