-
مهاجرت به جوملای 1.6؟
با سلام
قصد داشتم سایتی طراحی شده با مامبو را به جوملا تغییر بدم.
سایت را با جوملا 1.5 طراحی کردم و کامپوننت های و اکستنشن های زیادی را برای این سایت بهینه و دستکاری کردم ولی با انتشار نسخه پایدار جوملا 1.6 در مورد استفاده از جوملای 1.5 دچار تردید شدم.
به نظر شما با همون جوملای 1.5 کار کنم یا به جوملا 1.6 مهاجرت کنم.
البته تعدادی از اکستنشن های که روشون کار کردم هنوز نسخه 1.6 نداره از جمله sh404 . نمیتودنم چیکار کنم . دوستان لطفا راهنمایی کنند.
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-19-2011 02:23 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مهاجرت به جوملای 1.6؟
سلام
این نظر شخصیه منه!
اگر فقط sh404 هست، که رویه 1.6 کار کنید.
من خودم به شخصه از این کامپوننت ها استفاده نمی کنم. چوت سئو خود جوملا رو اگر درست پیکربندی کنید خیلی خوب جواب می ده. خیلی خوب!
سعی کنید تا اونجایی که می تونید از نصب کامپوننت های اضافی خودداری کنید و تا لازم نشده این کار رو انجام ندید.
یا علی
-
-
با سلام
ممنون از پاسختون. ولی فقط این یک کامپوننت نیست k2 و vitro و jcomment و sobi هم هست. رنک گوگل هم بالاست و تغییر آدرس اثرات بدی قکر کنم روی بازدید داشته باشه.
:-\ :-\ :-\
-
-
دروود
دوست عزیز صبور باشید !
به زودی نحوه 1.5 به 1.6 مشخص خواهد شد و در طی این مدت بیشتر افزونه ها هم به پشتیبانی 1.6 خواهند پرداخت که طبیعتاً SH404 هم این کار را انجام خواهد داد
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
سلام
[quote author=Mr.MersaD link=topic=31562.msg156151#msg156151 date=1295468550]
دوست عزیز صبور باشید !
[/quote]
ممنون از راهنماییتون. پس فعلا باید صبر کرد و قالب را به قالب جوملا 1.6 تبدیل کرد. این تنها کاریی که میشه کرد 
-
-
سلام
البته جوملا 1.6 به منظور رفع مشکل تغییر آدرسها از کامپوننتی برای تغییر آدرسها کمک گرفته که میتوانید صفحاتی که قبلاً موجود بوده و ممکن است بعد از کوچ کردن به 1.6 با اخطار عدم وجود یا 404 مواجه شوند را بصورت داخلی از جوملا به صفحات جدید منتقل کنید. البته کاری زمانبر خواهد بود. به همین دلیل پیشنهاد میکنم قبل از هرکاری یک بکاپ تهیه کنید و در یک آدرس غیر رسمی ارتقا دهید و سپس آن آدرس را تصحیح کنید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
يك هفته صبر نكردم ! ... همين هفته قبل سايت رو راه اندازي كردم با جوملا 1.5 حالا كه بايد ارتقاء بدم .. مثلا جوم گالري كه برا نسخه 1 جوملا هست و روي 1.5 نصب كردم نميدونم با 1.6 سازگار باشه يا نه ... فكر كنم گرفتار بشم
فايلاي آپگرد تا كي آماده ميشه ؟
-
-
با سلام
برای تبدیل محتویات سایت شامل مقالات و دسته بندی ها و تماس ها از کامپوننت jupgrade استفاده کنید.من تونستم اطلاعات سایتم را تبدیل کنم.
ولی برای افزونه ها باید صبر کنید تا با جوملا 1.6 هماهنگ شوند.
موفق باشید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)