-
کمک برای رفع یه مشکل
با سلام خدمت تمام عزیزان ،تازه به جمع استفاده کنندگان جوملا پیوستم تا حدی هم به سایتم سرو سامان دادم اما قالب سایتو که عوض می کنم سایت بهم می ریزه مثل بلاگفا نیست که کاملا قالب جفت و جور سایت بشه شرمنده می حواستم بدونم این جای یوزر هایی که تو قالب جدید بعد نصب ایجاد می شه رو با چی ویرایش کنم و دوم اینکه چطور می تونم برای یک ارم یا یک عکس بالای سایتم بزارم ممنون می شم راهنماییم کنید . :-[
** شکلک های اضافی حذف شد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-22-2011 05:01 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : کمک برای رفع یه مشکل
سلام.
قالب سایتتون رو به چه قالبی تغییر می دید؟
و چه مشکلی در قالب پیش میاد؟ آیا فقط موقعیت جایگیری ماژول ها نامرتب هستند یا فونت ها، و... هم درست نمایش داده نمیشن؟
ضمنا سوالات مختلف رو در تاپیک های مختلف با عنوان مناسب مطرح کنید.
یا علی
-
-
[quote author=سعید link=topic=31600.msg156323#msg156323 date=1295724596]
سلام.
قالب سایتتون رو به چه قالبی تغییر می دید؟
و چه مشکلی در قالب پیش میاد؟ آیا فقط موقعیت جایگیری ماژول ها نامرتب هستند یا فونت ها، و... هم درست نمایش داده نمیشن؟
ضمنا سوالات مختلف رو در تاپیک های مختلف با عنوان مناسب مطرح کنید.
یا علی
[/quote]
با سلام و تشکر از جواب به سوالم و اینکه مثلا قالب سایتمو ،قالب گلاره انتخاب می کنم یا اصلا از خود جوملا یه قالب انتحاب می کنم بعد از نمایش سایت چند تا جای مستطیل هایلایت شده می اد که توش نوشته user1 و user 2 و .... می خواستم بدونم با اینا باید چه کرد یعنی چجوری ادیتشون کرد راختی نصب بلاگفا یا ورد پرس رو نداره البته ختما من بلد نیستم ممنون می شم راهنماییم کنید باتشکر
-
-
شما با موقعیت ها مشکل دارید برای دیدن موقعیت ها در یه سایت جوملایی آخرش ?tp=1 رو اضافه کنید در یه قالب فقط ماژول هایی که موقعیت انتشارشون در اون ماژول هست منتشر می شن مثلا این رو ببینید
و با این مقایسه کنید
کد:
http://kilil.ir/index.php?tp=1&template=kilil3
به هر حال توصیه می کنم کتاب آقای زراعتی رو در مورد جوملا بخونید توضیحات خوبی داده
---
برای ویرایش جای ماژول توی تنظیمات خود ماژول براحتی اقدام کنید
*دو پست شما یکی شد.
-
-
با سلام مجدد لطفافقط در مورد این جمله (برای دیدن موقعیت ها در یه سایت جوملایی آخرش ?tp=1 رو اضافه کنید ) بیشتر توضیح بدید با تشکر
-
-
هر قالب شامل یه سری موقعیته که جای اونها و اسم اونها رو می تونید با اضافه کردن اون عبارت به انتهای سایت جوملایی ببینید مثلا همونطور که گفتم
رو با
مقایسه کنید می بینید که 5 تا موقعیت با 5 تا اسم مربوط به اونها نمایش داده می شه
حالا می تونید تصمیم بگیرید که هر ماژول رو در کدوم موقعیت قرار بدید
-
-
با سلام مجدد با ذخیره یه قالب مثلا ویرایش شده همون قالب اصلی رو هم از دست دادم :'( :'( :'( :'( :'( سر در نمی ارم مشکل من قالبه اون تو تنظیمات جوملا یه جاهه تنظیمات ماژول یه جا ی دیگه نمی دونم منظورتون تنظیمات html یا css آدرس سایتم
-
-
دقیقا می خواهید سایت چطور بشه؟
-
-
[quote author=sahama link=topic=31600.msg156580#msg156580 date=1295984255]
دقیقا می خواهید سایت چطور بشه؟
[/quote]
یه چیزی مثل این که منو ها و عناوین سمت چپه و بقیه موارد رو می شه در جاهای دیگه قرار داد
کد:
http://www.seyed-ghotb.com/riazi/archives/448
---
ایاالان باید با تغییر قالب سایتم به این نتیجه برسم یا ......
*دو پست شما یکی شد.
-
-
مشکل اساسی شما اینه که نمیدونین اصولا جوملا چطور کار می کنه
ساخت چنین چیزی با جوملا به سادگی امکان پذیره توصیه می کنم این کاب رو مطالعه بفرمایید
کد:
http://joomlacode.org/gf/download/frsrelease/9835/37490/joomla_1_5_Users_Manual_Farsi_PersianIT.pdf
تمام چیز هایی که لازمه بدونید در اینجا خلاصه شده
**
هایپرلینک اصلاح شد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)