-
ایجاد سایت ارائه وبلاگ با جوملا
سلام
قصد دارم سایت ارائه وبلاگ راه اندازی کنم که وبلاگ های اون یه جوملای کامل باشه
تا اینجا مشکل نیست اما مشکل در اینجا است نمونه اولیه از اون رو که راه انداختم از پایگاه های مجزا برای هر وبلاگ استفاده می کرد اما چون نام کاربری پایگاه یکی بود مشکل امنیتی داشت و همینطور گروه پوشه ریشه همه وبلگ ها یکی بود که باعث می شه صاحب یه وبلاگ بتونه و کد های وبلاگ های دیگه هم دسترسی داشته باشه
حالا سوال اینه:
آیا راهی هست که در پایگاه ها بدون اینکه نام کاربری پایگاه رو مجزا تعیین کنم امنیت وجود داشته باشه؟ و اینکه آیا راهی هست که بشه بدون اینکه گروه های مختلفی در هاست ساخته باشیم صاحب یه وبلاگ به وبلاگ دیگه ای دسترسی نداشته باشه؟
---
و این سوال که برای این وبلاگ ها بهتره از جوملا 1.5 استفاده بشه یا 1.6 (با توجه به توضیحی که دادم از هر سیستم مدیریت محتوایی می شه استفاده کرد اما به نظر می رسه جوملا انتخاب مناسب تری باشه)
*دو پست شما یکی شد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-25-2011 02:54 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : ایجاد سایت ارائه وبلاگ با جوملا
درود
فکر کنم اگه برای هر جوملا پیشوند پایگاه داده متفاوت انتخاب بشه بتونی این کارو بکنی
-
-
پاسخ : ایجاد سایت ارائه وبلاگ با جوملا
این کار رو کردم ولی به راحتی می شه از توی فایل کاتفیگ یوزر و پسورد پایدگاه داده رو بدست آورد و به تمام پایگاه داده هایی که برای این یوزر ساخته شده دسترسی داشت
---
یه سوال دیگه هم هست
سرور کاملا در اختیارمه حالا آیا روشی هیت که بتونم با حفظ این قابلیت که هر کاربر بتونه افزونه های خودشو داشته باشه و به افزونه های بقیه دسترسی نداشته باشه از سیملینک ها (بدون استفاده از توابع php) برای کم کردن فایل های تکراری استفاده بشه؟
فکر می نم چیز غیر ممکنی نباشه و اگر درست بشه ان شا الله از ابتدای سال آینده شاهد ظهور سویس دهنده وبلگی باشیم که وبلاگ هاش یه جوملای کامله
*دو پست شما یکی شد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)