-
اتصال دو یا سه جوملا به یکدیگر
سلام
من در انجمن جستجو کردم ولی چیزی یافت نشد.
من در دو ساب دومین دو سایت با جوملا ساختم مه مربوط به یک شرکت بودند . حالا یک صفحه اصلی ساختم شامل هر دو شرکت اون رو هم با جوملا ساختم. یعنی الام 3 تا جوملا دارم با 3 تا دیتا بیس.
آیا امکان این هست که این 3 رو به هم وصل کنم . مثلا لینک منوهای هر جوملا بتونه یکی دیگه رو صدا کنه و..
ممنون میشم کمک کنین . چون موضوع حیاتی هست و گرنه باید جوملا رو بذارم کنار
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-23-2011 07:01 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : اتصال دو یا سه جوملا به یکدیگر
سلام
اگر هر سه از یک دیتابیس استفاده کنند پس هر سه سایت در واقع میشن 1 سایت ! با مطالب یکسان اما در 3 آدرس مختلف !
در صورتی که اینکارو میخوایید انجام بدید کافیه نام دیتابیس و یوزر وپسورد دیتابیس را در فایل configuration.php تغییر بدید .
یا علی
-
-
برای این کار راحت تر بودید که از تنظیمات هاست استفاده کنید بسته به نوع هاست مثلا در دایرکت ادمین گزینه دامین پوینتر یا بعضی دیگه پارکید دامین است
مانند این سه آدرس:
kilil.ir
kilil.org
net-shop.ir
که همه دقیقا یه چیز رو باز می کنند
تنها چیزی که هست اینه که تو دقیقا فقط یه جوملای نصب شده داری
---
برای پل زدن چند تا جوملا از جی فیوژن هم می تونی استفاده کنی
دو پست شما یکی شد.
-
-
سلام
هدفتون رو به طور واضح بیان کنید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.
شما سه جوملا با عین محتوا دارید یا 3 جوملا با محتوای مختلف که می خواهید اونها رو به هم وصل کنید؟
آیا قصد راه اندازی یک سایت چند زبانه دارید؟
یا می خواهید هر یک از بخش های سایت قالب و ساختار خاصی داشته باشند؟
-
-
من از توضيح تو دوست عزيز اينجوري فهميدم كه تو 3 تا جوملاي متفاوت از هم نصب كردي . و ميخواي به عنوان مثال بتوني با كليك روي يكي از گزينه هاي منو توي يك جوملاي ديگه شما رو لينك بده به محتوا يا مطلب جوملاي ديگر . اگه منظورت دقيقا همينه كه مسلمه كه ميشه. كافيه توي جوملاي مورد نظر محتواي مورد نظرت رو باز كني . سپس url اون مطلب رو كپي كني.بعد توي جوملايي كه ميخواي لينك اين مطلب تو منو قرار بگيره به جاي منوي با لينك اخلي از منو با لينك خارجي استفاده كن و لينك مطلب مورد نظر رو اونجا قرار بده . البته اگه منظورت چيز ديگست دقيقا توضيح بده تا بنده و يا يكي از دوستان راهنماييت كنيم.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)