سلام دوستان
من شنیدم و دیدم در یک سایت که دارای virtuemart می باشد ، وقتی به صفحه virtuemart می روی قالب سایت عوض می شود و قالب زیبا مخصوص virtuemart می آید.
چگونه این کار را انجام دهم؟

سلام دوستان
من شنیدم و دیدم در یک سایت که دارای virtuemart می باشد ، وقتی به صفحه virtuemart می روی قالب سایت عوض می شود و قالب زیبا مخصوص virtuemart می آید.
چگونه این کار را انجام دهم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
دو راه داره !
یکی اینکه برای قالب این مورد رو بومی کنید و بصورت پیشفرض در قالب چنین چیزی باشه که هنگام لود شدن کامپوننت ویتومارت با خصوصیات خاص نمایش داده بشه و راه دیگه اینه که قالبی که برای ویرتومارت هست و برای ویرتومارت نوشته شده را برای منوی مربوطه پیشفرض کنید.
به هر حال نیاز داره که قالب شما با ویرتومارت سازگار باشد و یا شما بتوانید آنرا سازگار کنید !
یک قالب تجاری با نام eshoper به تازگی توسط یکی از تولید کنندگان قالبهای جوملا منتشر شده که میتوانید خریداری کنید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
آقا مهدی ممنون از توجه شما
قالب که من دارم با virtuemart سازگار هست.
اما نمی دونم چطور فقط در صفحه ای که لینک به virtuemart هست نمایش داده شود؟
سلام.
[quote author=مهدی. link=topic=31614.msg156389#msg156389 date=1295815454]
راه دیگه اینه که قالبی که برای ویرتومارت هست ... را برای منوی مربوطه پیشفرض کنید.
[/quote]
برای اینکار وارد باید در منوها یک لینک به کامپوننت VirtueMart ساخته باشید یا بسازید.
سپس از مدیریت قالب ها، وارد تنظیمات قالب موردنظر بشید و از قسمت تخصیص منو، منوی موردنظر کامپوننت رو انتخاب و سپس ذخیره کنید.
یا علی
دوست عزیز
ممنون از توضیح روان و مفهومی شما
من این کار را انجام دادم.در مقابل theme و در قسمت assign تیک خورده شد.اما وقتی به لینک مورد نظر می روم نمایش داده نمی شود.
مشکل چیست؟
این هم لینک:
کد:http://iran-fairs.com/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=73
دوستان عزیز ممنون
مشکلم حل شد
اساتید و دوستان
حالا یک سوال دیگر دارم:
من یک سایت دارم که حاوی محتویات و قالب مخصوص به خود هست.
حالا یک قالب برای virtuemart دارم که این قالب بسته ی quick start را دارا می باشد.من می خواهم از این بسته فقط در یکی از منو هایم استفاده کنم.کد:http://www.iran-fairs.com
باید چه کنم؟
دوستمون سعید جواب شما رو داده
بله
اما اون قالب خام هست.اما بسته Quick Start ماژول و الحاقات را در جای خود و مانند دمو قرار داده.
بسته Quick Start از طریق جوملا که قابل نصب نیست.باید کلا یکبار نصب کنم که سایت اصلیم می پره.
خیر دوست عزیز ! قالب را نصب کنید و مانند همان جوملا تنظیم کنید و از آن استفاده کنید. توجه کنید بسته کوئیک استارت فقط برای نمایش امکانات اولیه قالب به شماست.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)