-
نحوه ارتقاي كاربري در انجمن
سلام.
ببخشيد من مدت زياديه كه با جوملا و مامبو سر و كار دارم. اصولا عادتم اينه دست به يه كاري بزنم تا نتيجه نگيرم بي خيال نميشم . اين چند وقتي هم خيلي جاها از تيم مامبولرن كمك گرفتم و هم خودم خيلي تلاش كردم تا بتونم تو كارم موفق بشم . ميخواسستم بپرسم چطور ميتونم سطح كاربري خودم رو افزايش بدم؟ مسلما ميدونم كه بايد تعداد تاپيك هام به حد كافي برسه . مثلا براي دسترسي 2 ستاره بايد بيش از 50 تاپيك ارسال كرده باشم . اما ميخواستم بپرسم در جايي كه كاربران سوالي ميپرسن اگه من جوابشون رو داشتم ميتونم به سوال جواب بدم؟يعني راهنمايي كنم ؟ ببخشيد . اگه سطح علمي خودم رو افزايش بدم ميتونم روزي عضو تيم مامبولرن بشم؟
ببشخيد سوالپيچ كردم . اگه ميشه جواب بدين
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-26-2011 07:30 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : نحوه ارتقاي كاربري در انجمن
سلام
هدف شما ازعضو شدن در تیم مامبولرن چیست؟
اعضای تیم بر اساس سیاست های مامبولرن انتخاب می شوند.
تعداد ارسال های شما در انجمن مطرح نیست.
شما آزادید به هر سوالی که مایل هستید پاسخ درست بدید و به هم نوعان خود کمک کنید.کاری که اعضای تیم مامبولرن انجام میدن به اضافه یک سری کار های دیگه.
در صورتیکه که پذیرفتن عضوی در تیم توسط مامبولرن صلاح دونسته بشه اینکار انجام میشه.
-
-
بله اين رو كه واقف هستم براي عضويت توي تيم مامبولرن ملاك تعداد پست نيست.
ميخواستم بدونم براي ارتقاي كاربري به عنوان مثال از newpie به Full
member بايد چه فعاليت هايي انجام بديم؟
هدف من پيشرفت در علم طراحي وب هست . من شغلم همينه . نماينده شركت PAP هستم تو منطقه خودم . بعلاوه يكمي هم طراحي وب و ... انجام ميدم . هدف از عضويت توي تيم مامبولرن اينه كه منم بتونم مثل شما كمكي به ارتقاي سطح علمي كشور در زمينه سراحي وب و ... كنم . به نظر من اگر اينترنت توي كشور فرهنگسازي بشه علاوه بر بزرگترين بهترين منبع علمي هم هست.بازم مرسي كه به سوالم توجه كرديد.
يا حق
-
-
در تمتم فروم ساز ها این قابلیت وجود داره که با افزایش تعدا ارسال ها یا چیزهای دیگه عنوان کاربری تغییر کنه این انجمن هم به همین شکله
البته اگر سوال رو درست فهمیده باشم
-
-
همونطور که دوست عزیزم اشاره کردند عنوان های کاربری در انجمن بر اساس تعداد پست ها به صورت اتوماتیک تغییر می کنه.
اما ملاک برای شما نباید درجه و یا مارکی باشه که بالای اسمتون هست.
دوستانی که در این انجمن فعالیت می کنند بدون هیچ چشم داشتی و فقط برای علاقه شخصی خودشون و قصد کمک به دیگران فعالیت می کنند.
اگر شما به سوالی پاسخ دهید یا افزونه ای ترجمه کنید و به صورت رایگان در دسترس عموم قرار بدید به کاربرانی که توانایی این کار رو ندارند کمک کردید.
پیشنهاد می کنم به دانش خود بیافزایید و سعی کنید به افرادی که در موقعیت و وضعیت هایی که شما قبلاً با اونها روبرو شدید قرار میگیرند کمک کنید. البته این بستگی به خواسته و هدف شما داره.
-
-
سلام
نه تعداد پست مهم هست و نه عنوانی که زیر اسم فرد پاسخ دهنده میباشد. ملاک برای ما و کاربران ما درستی پاسخ هست و به همین خاطر اعتماد به تیم مامبولرن انقدر بالاست که مدیر یک سایت دولتی بدون هیچ ترسی شناسه و رمز عبور سایت خود را در انجمن به یک مدیر ارشد ارسال میکند ! در هر زمان مشخصی تیم عضوگیری میکند و توسط سایت این اطلاع رسانی انجام میشود و بعد از اعلام آمادگی افراد از بین این اشخاص افرادی که به صلاح دید تیم مامبولرن به مرحله آزمایشی راه پیدا میکنند و بعد از اثبات خود به تیم می پیوندند. ملاک دانش و انگیزه افراد هست. همانطور که روزی خود من یک سوال پرسیدم و به پاسخی رسیدم و بعد از اون به کاربران پاسخ دادم و بعد از مدتها الان عضو تیم شدم. شما هم خواهید توانست. موفق باشید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
ببخشيد . همه چيز رو متوجه شدم . قصد من هم جبران زحمات كساني مثل شماست كه من وبلاگ نويس با كمك هاي شما طراح وبسايت شدم.من هم ميخوام با كمك به ديگران زحمات شما رو جبران كنم . ببخشيد . من با نرم افزار آرتيستر قالب طراحي ميكنم .يك مشكلي داشتم توي طراحي كه با كمك "مهدي." جان مشكل حل شد. تو كدوم قسمت ميتونم اين قالب ها رو براي دانلود بزارم؟ آيا بايد از سرور خودم استفاده كنم براي دانلود؟آخه سايت هايي كه سرور رايگان آپلود فايل دارن كاربر رو براي دانلود كردن خيلي اذيت ميكنن.
-
-
می تونی توی هاست خودت آپلود کنی یا از یکی از سرویس های وبلگ که حجم زیادی در اختیار شما می ذارن استفاده کنی
-
-
سلام
امکانات ترجمه و طراحی شده خودتون رو می تونید در قسمت فعالیت کاربران معرفی کنید و برای فضای آپلود هم می تونید برای خودتون یک پروژه در joomlacode بسازید و اگر aprove شدید می تونید از امکانات joomlacode که فضا برای قالب ها و امکانات طراحی شده هم شاملش میشه استفاده کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)