-
پاسخ : جوملا 1.6 فارسی
[quote author=shirazfan link=topic=31653.msg164526#msg164526 date=1304696343]
میدونم اینجا پیشنهادات هست و ببخشید کارم به انتقاد کشید نمیدونستم واسه انتقاد زود جبهه گرفته میشه و میگن ادامه ندید :-\
[/quote]
دوست عزیز یکبار تاپیک را بخوانید و بعد... ! کسی جبهه نگرفت ! فقط به قوانین شما را یادآور شدیم ! بزودی جوملا 1.6 فارسی منتشر خواهد شد. شاید چند روز زودتر شاید دیرتر! هدف از این انتظار هم نشان دادن قدرت تیم و یا به رخ کشیدن آن نیست ! مشک آنست که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید. چه بسا تیم مامبولرن اصلاً وظیفه نداره جوملا را فارسی کند ! تیم جومفا خود را مرجع رسمی جوملا معرفی میکند و در سایت جوملا این تیم را نماینده میشناسند !!!! پس اگر گله ای هست میتونید به تیم جومفا (که همگی از دوستان عزیز ما و همکاران گرامی ما هستن) و یا به سایت اصلی جوملا داشته باشید.البته تیم مامبولرن خود را موظف به کمک به هموطنان و پارسی زبانان میداند.ولی برخی رفتارها از سوی برخی کاربران دلسرد کننده است و ... . انتقاد سازنده و منطقی و به جا در تاپیکی مشخص را به دیده منت قبول میکنیم. ولی هرکاربری قصد تخریب و توهین و به خارج کشیدن مباحث انجمن را داشته باشد باید جلوگیری نمود ! وگرنه هیچ کسی در اینجا آرامش نخواهد داشت !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-06-2011 08:47 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : جوملا 1.6 فارسی
با سلام
من جوملای 1.6 فارسی شده ( غیر رسمی ) را تست کردم ، اصلا قابل اعتماد نیست بخصوص در بحث قالب بندی و تغییر قالب ها ، بنظرم بهتره به دوستانمون در تیم مامبولرن اجازه بدیم تا بهترین و پایدارترین نسخه فارسی را عرضه کنند بجای اینکه نسخه ای عرضه بشه که به لعنت خداهم نیرزه!
خودم هم الان شاید سه ماهه که منتظر 1.6 فارسی هستم !!! 
ولی بازهم از این تیم تشکر می کنم ( از حق نباید گذشت که ورژن 1.5 این تیم واقعا عالی بود )
-
-
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)