با سلام خدمت همه عزیزان می خواستم در مورد نحوه قرار دادن یه تصویر بالای سایت که بیانگر و معرف مطالب سایت باشه توضیحی داشته باشم با تشکر از تمامی عزیزان : :P

با سلام خدمت همه عزیزان می خواستم در مورد نحوه قرار دادن یه تصویر بالای سایت که بیانگر و معرف مطالب سایت باشه توضیحی داشته باشم با تشکر از تمامی عزیزان : :P
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
شما باید قالب سایت خودتون رو دستگاری کنید یا اینکه یه قالب دستکاری شده رو نصب کنید
به همین راحتی
[quote author=sahama link=topic=31665.msg156662#msg156662 date=1296044434]
شما باید قالب سایت خودتون رو دستگاری کنید یا اینکه یه قالب دستکاری شده رو نصب کنید
به همین راحتی
[/quote]
یعنی منظورتون ویرایش html یا css است
بشتگی به قالبتون داره که توصویر رو از سی اس اس فراخوانی کرده باشه یا توی html ولی به نظر من بهتره یه قالب جوملا رو که یه فایل فشرده است رو از اینترنت بگیرید و بعد اونو در کامپیوتر خودتون باز کنید عکس مربوط به اون رو ویرایش کنید و بعد دوباره فشرده اش کنید و اونو نصب کنید
روی هاستتون هم می تونید فایل عکی رو پیدا کنید اونو ویرایش کنید و دوباره آپلودش کنید و جایگزین فایل قبلی کنید
دروود
[quote author=sahama link=topic=31665.msg156666#msg156666 date=1296046797]
ولی به نظر من بهتره یه قالب جوملا رو که یه فایل فشرده است رو از اینترنت بگیرید و بعد اونو در کامپیوتر خودتون باز کنید عکس مربوط به اون رو ویرایش کنید و بعد دوباره فشرده اش کنید و اونو نصب کنید
[/quote]
به دلایل بسیار زیادی این کار غلط هست و توصیه نمیشه
بهترین کار این هست که بعد از نصب قالب خود قالب رو در سیستم خودتون باز کنید و عکس مورد نظر رو به دلخواه ادیت کنید و از طریق نرم افزار های مدیریت FTP یا پنل هاستینگ خودتون فقط عکس مورد نظر رو جایگزین کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام
منم با نظر داداش مرصاد موافقم
جواب میده
شاد باشید
[quote author=Mr.MersaD link=topic=31665.msg156674#msg156674 date=1296052310]
دروود
[quote author=sahama link=topic=31665.msg156666#msg156666 date=1296046797]
ولی به نظر من بهتره یه قالب جوملا رو که یه فایل فشرده است رو از اینترنت بگیرید و بعد اونو در کامپیوتر خودتون باز کنید عکس مربوط به اون رو ویرایش کنید و بعد دوباره فشرده اش کنید و اونو نصب کنید
[/quote]
به دلایل بسیار زیادی این کار غلط هست و توصیه نمیشه
بهترین کار این هست که بعد از نصب قالب خود قالب رو در سیستم خودتون باز کنید و عکس مورد نظر رو به دلخواه ادیت کنید و از طریق نرم افزار های مدیریت FTP یا پنل هاستینگ خودتون فقط عکس مورد نظر رو جایگزین کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
[/quote]
چرا؟
می تونید لینکی به من بدید که علتش رو توضیح داده باشه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)